Reviews

Simone

02-07-2021

Normaal ben ik niet zo van referenties plaatsen op sites, maar ik wil met deze referentie graag mensen motiveren, stimuleren en/of in laten zien dat in jezelf investeren soms meer is dan alleen een duur jurkje kopen…..Wellicht herken je jezelf in mijn post en snap je mijn dankbaarheid die ik heb aan SSD!

Het maakt niet uit wie ik ben of waar ik woon want het gaat om echt grote dank uit te spreken aan Cindy en Dirk.

1,5 jaar terug zat ik absoluut niet lekker in mijn vel. Energie- en futloos en niet echt blij. Na een drukke dag reed ik naar huis en was ik soms jaloers op mensen die ik langs de weg zag hardlopen of fietsen. Gedachtes als :”Waar halen zij de energie vandaan ?” vlogen, naast de jaloezie die ik voelde, door mijn hoofd. Sporten bij SSD deed ik wel, als in 'contributie betalen via Bedrijfsfitness ….'

Toen ik, via mijn vrije dagen, mijn batterij niet meer konden opladen moest het roer om… maar hoe?? Het staken van chips, cola en kant-en-klare maaltijden leken me voldoende. Echter na 2 weken groen en gezonder eten en light drinken voelde ik me echt niet beter….. Ik las in een artikel dat sporten echt een boost kon geven… maar hoe dan???

Ik besloot een mail te sturen naar Dirk en Cindy….. Ik kreeg een vriendelijk bericht terug en ik werd uitgenodigd voor een gesprek…. Eerst dacht ik 'Shit….' Met lood in de schoenen ben ik die beruchte trap op gegaan, en tot op het moment van dit schrijven heb ik daar absoluut geen spijt van! De afgelopen 1,5 jaar hebben Cindy en Dirk mij begeleid en meegenomen in de wereld van sport en gezondheid. Van eetschemas tot scheldend beginnen op de crosstrainer, ben ik van start gegaan. Personal Training met iedere week een andere invulling.

Weken, maanden heb ik soms gescholden om de pittige spierpijn. Ondanks het feit dat ik wel weet dat het menselijk lichaam uit spieren bestaat, weet ik nu ook echt dat die 640 spieren echt heb, want ik heb ze allemaal gevoeld!! Ik leerde ook anders te eten en hierin de juiste keuzes te maken.

En ondanks dat het lang voelde als een strijd, die echt gepaard ging met een lach en een traan, merkte ik iedere maand dat ik ondanks de spierpijn energierijker werd…. De PT sessies werden bijgesteld en langzamerhand ging ik ook deelnemen aan de groepslessen

Nu zou ik liegen als ik zeg dat ik hedendaags door het leven ga als brave Hendrik, want terwijl ik dit schrijf geniet ik van een heerlijk bakkie chips en een glaasje cola! Echter is tegenwoordig een dag zonder te sporten bij SSD ondenkbaar! Het voelt als een verslaving. Een verslaving, die na afloop een energieboost geeft en dient als uitlaatklep na een minder leuke dag op het werk.

Naast het feit dat ik me energieker voel, ben ik ook opgewekter, blijer en sterker. Ook zijn de met plaatselijk vet opgeslagen lichaamsdelen veranderd in gespierdere laagjes. Naast het in mijzelf investeren vroeg mijn garderobe ineens ook aandacht. Ik had vorig jaar nooit kunnen denken, dat ik eerst andere sportkleding zou aanschaffen alvorens ik mijn garderobe met nieuwe jurkjes ging aanvullen….

Ik ben veranderd, zowel van buiten als van binnen…. Mijn omgeving merkt dit ook, maar ik ervaar het zelf ook en dat is denk ik voor mij het allerbelangrijkste….

Ik ben Dirk en Cindy daarom ontzettend dankbaar. Dankbaar voor hun tijd, hun energie en geduld. Lieve Dirk en Cindy dank jullie wel, meer dan ik kan zeggen!!

Terugkomend wat ik eerder schreef.... Mocht je jezelf herkennen in deze referentie; ga met deze lieve mensen in gesprek! Je bent het waard!

Karin van der Plaats uit Vrouwenparochie

01-04-2021

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: In mei 2020 heb ik herseninfarct gehad, waardoor ik halfzijdig verlamd was. Na een aantal weken revalideren in Beetsterzwaag kan ik weer lopen, maar mijn linkerzijde is overgevoelig. Ook veel last van pijn en verkrampingen aan de linkerzijde. Ik zag filmpjes van Cindy haar Yin Yoga voorbijkomen op Facebook. Zou dat misschien wat voor mij zijn?? Dus heb ik contact gezocht met Cindy. Helaas is Dokkum wat ver weg voor mij en ik mag vanwege mijn herseninfarct nog niet autorijden, dus ik ben afhankelijk van andere mensen. Maar corona schoot mij eigenlijk te hulp en bracht SportStudio Dokkum bij me thuis!!

Cindy adviseerde mij om eens een online les bij te wonen, dus dat heb ik gedaan. Mijn eerste les in het zonnetje in de tuin. Wat heerlijk en wat werd ik hier rustig van! Daarna een hele les meegemaakt, super. Afgelopen week had ik een slecht nieuws gesprek gehad en hierdoor had ik 's avonds veel last van verkrampingen en een hoge ademhaling. Ik ben op bed gaan liggen en ik heb alleen naar een les van Cindy geluisterd.... Na zo'n 20 minuten voelde ik me een stuk beter!!
Een paar dagen later weer een les gevolgd en voor het eerst op mijn knieën gezeten; ik kon zelfs in kleermakerszit zitten. Bijna 3 kwartier meegedaan. Wow, voelde spieren die ik in tijden niet had gevoeld! Heerlijk en bijzonder wat dit met je lichaam doet!

Sportstudio Dokkum, en Cindy in het bijzonder, ontzettend bedankt dat jullie dit voor mij doen!!! 

Henk Dijkstra uit Dokkum

10-03-2021

Hallo! Mijn naam is Henk Dijkstra, 32 jaar. In november 2014 besloot ik het roer om te gooien na verschillende waarschuwingen van mijn eigen lichaam, o.a. hoge bloeddruk, kortademigheid en met 120 kg op de teller... Ik besloot gezonder te gaan leven, dit betekende dat ik een gezond eet- en beweegpatroon moest gaan aannemen. In het begin een lastige zoektocht. In januari 2015 ben ik gaan sporten bij SportStudio Dokkum. Een warm welkom, het is net of stap je in een warm bad. Vrolijk, vriendelijk, deskundig, toegankelijk en mega-enthousiast personeel! Ik wist dat fitness niets voor mij was en ben toen begonnen aan groepslessen waaronder XCORE, Body Attack en CX-Worx! Ik kon hier al mijn energie in kwijt en ik beleef er tot aan de dag van vandaag nog meerdere keren per week veel plezier aan! Ik ben toen in een jaar, op eigen kracht, 50 kilo afgevallen, dit was mij o.a. niet gelukt zonder de enthousiaste instructeurs bij SSD! Ook nu in deze lockdown is het fijn dat de sportschool ook online-lessen kon geven en je materiaal in bruikleen mee naar huis kon nemen. Maar ook nu er weer, in beperkte mate, buiten gesport mag worden, wordt er alles aan gedaan om het de leden naar de zin te maken, mijn complimenten! Daarom wil ik ook echt deze sportschool aanbevelen!! Ga voor een gezondere, fittere en krachtige versie van jezelf, want het kan!!!

Veel liefs,

Henk

Oane en Adrie Koree uit Dokkum

15-02-2021

BLIJF POSITIEF 

Hallo allemaal, hierbij willen wij even laten weten hoe blij wij zijn met Sport Studio Dokkum. Vooral in deze moeilijke tijd waar niet veel meer mag of mogelijk is. Wij waren net klaar met ons Ben Fit programma en toen alles weer op slot ging, maar door het snelle organiseren van de sportschool door materialen uit te lenen zijn we druk thuis aan het trainen met de online lessen, petje af hiervoor! Na een tegenvallende periode, en hartrevalidatie, heb ik hulp en advies van Dirk en Cindy gehad. Hierdoor samen met Adrie het Ben Fit programma gevolgd. Dit werd zo samengesteld, zodat het samen makkelijk te doen was. Samen met de 3D scan van Styku wisten we dat er wat moest gebeuren.
In combinatie met Ben Fit en sporten hadden we geweldige resultaten zowel in kg’s als in centimeters. We hebben 4x een scan gehad waardoor de resultaten duidelijk zichtbaar zijn. Deze combinatie is een echte aanrader en de resultaten mogen er zijn, wij zijn er heel blij mee!

De begeleiding is super, vooral ook door hun enthousiasme. Zelfs al ben je zelf niet zo tevreden, door hun ga je er weer voor, TOP! Ook nu alles weer op slot is gaan we door, zowel met de voeding als met het trainen. De online lessen doen we mee en als het tijdstip niet past, dan halen we het op een later tijdstip weer in. Dus op de bank blijven zitten is geen excuus meer, genoeg lessen om mee te doen! We hopen natuurlijk dat we snel weer naar de sportschool mogen en dat we weer met elkaar mogen trainen, dat zou het mooiste zijn. Maar we zullen nog even moeten volhouden, hoe moeilijk het soms ook is.

Blijf allemaal gezond en fit en hopelijk snel tot ziens op SSD!

Groetjes Oane en Adrie

Adry van der Zee uit Sumar

30-09-2020

“Eigenlijk zou ik wel 5 kilo kwijt willen!” Dit riep ik al jaren, maar deed er vervolgens niet heel veel mee.Ik voelde me goed en fit, sportte 2x per week, en was niet echt veel te dik, maar toch… Totdat mijn zoon aankondigde dat hij ging trouwen. Dit was voor mij dè motivatie om nu daadwerkelijk iets te gaan doen aan die 5 kilo.Dit kon ik alleen aangaan, maar ik had twee collega’s die succesvol met “BenFit” behoorlijk wat kilo’s waren afgevallen, dus …een stimulans voor mij om hun voorbeeld te volgen.En hoe!!! Ik ben in die 12 weken maar liefst meer dan 12 kilo afgevallen!!! En dat zonder enige moeite en/of hongergevoel.

Bij het intakegesprek kon je je eetgewoonten en voorkeuren aangeven, waarop elke week, voor elke dag een voedingsschema werd gebaseerd. Heerlijke recepten, makkelijk klaar te maken, geschikt voor het hele gezin, en 6 eetmomenten op een dag, zodat je stofwisseling constant bezig blijft.Zo nu en dan trakteerde ik mijzelf in het weekend op een wijntje en/of wat anders “speciaals”. Op verjaardagen nam ik de gezonde, magere hapjes, maar ook wel eens de “vettere/zoetere variant”. En hadden we een etentje, dan kon ik met BenFit in mijn achterhoofd best wel iets heel lekkers bestellen.

Hiernaast sportte ik nu 3x per week in plaats van 2 keer, dronk voldoende water, en zorgde ook voor ontspanning. Elke week was er een plezierig contact met coach Cindy en natuurlijk hèt weegmoment (waarbij o.a. ook de spiermassa, het vetpercentage en het conditieniveau werden bekeken en besproken)!

Al met al ben ik die 12 weken zonder moeite doorgekomen en moest ik een nieuwe garderobe aanschaffen (oeps!)

Na de 12 weken BenFit moest ik weer “zelfstandig” aan de slag, wat me eerst best wel spannend leek. Maar dit viel mee. Je weet zelf heel goed waar je valkuilen zitten en je gebruikt automatisch toch ook wel vaak de BenFit recepten, omdat die heel dagelijks en gewoon bruikbaar zijn.

Nu, na meer dan 7 maanden ben ik in totaal bijna 17 kilo lichter!!! Zonder dat ik daar heel veel voor heb moeten doen. Het is eigenlijk een soort “lifestyle” geworden!

Liefs,

Adry

SportStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL862225644B01

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21.30
Dinsdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Woensdag
08:00 - 21.30
Donderdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Vrijdag
08:00 - 21.30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
10:00 - 13:00