hermes
<< Terug

We mogen weer

Datum: 18 november 2020 We mogen weer

Nou, het wordt zo langzamerhand een beetje een gewoonte. Het is weer woensdag en dus weer een dag na de persconferentie. Dit was de 25ste alweer sinds het begin van de Coronacrisis en het einde is nog niet in zicht denken wij....
Op voorhand waren we gematigd positief, want de cijfers daalden gestaag. En ja hoor, gisteravond kwam voor sportcentra weer het verlossende woord eruit: we mogen weer groepslessen gaan verzorgen! Heel erg fijn.... En ja, we waren op zich heel snel in het opstarten van de online lessen. De collega's stonden meteen paraat om deze lessen te verzorgen en daar zijn we trots op. Het is nu eenmaal heel anders lesgeven voor zo'n camera, zonder mensen in de zaal. 

Hoe zit het nu precies?

In principe gaan we terug naar de situatie van vóór 2 november. Dat betekent dat we dezelfde deelnemersaantallen gaan hanteren voor de zalen.

- We zullen de anderhalve meter in acht moeten blijven nemen

- Tijdens de groepslessen trainen we in groepjes van 4, in de zaal aangegeven met nieuwe stickers

- Mensen dienen voor de lessen te reserveren via de app. Dit kan vanaf 3 dagen van tevoren. Voor de duidelijkheid: als bijvoorbeeld de Yin Yoga van dinsdag om 20.00 uur begint, dan kan er gereserveerd worden vanaf zaterdagavond 20.00 uur....

- NIEUWE REGEL: om iedereen zoveel mogelijk de kans te geven om voor hun lessen te reserveren, willen we vanaf nu een maximum te volgen lessen per dagdeel instellen. Dit maximum zetten we op 2 lessen. Mocht je na deze lessen nog steeds niet 'uitgesport' zijn, dan kun je te allen tijde nog wel in de fitnesszaal terecht, mits daar natuurlijk nog ruimte is. Op deze manier willen we iedereen een zo eerlijk mogelijke kans geven om lessen te kunnen volgen. Mensen die toch voor 3 lessen reserveren in de app, halen wij zelf van de lijst. Maar we hopen dat dit niet nodig is, hoor.....

Voorbeeld: Stel, iemand heeft een abonnement afgesloten voor alleen de Yin Yoga-les. Met een beetje pech vist hij/zij steeds weer achter het net, omdat er misschien twee of drie mensen in de Yin Yoga staan die daarvoor ook al twee andere lessen hebben gedaan.... Dat voelt voor ons niet goed. We hopen dat jullie dit begrijpen. De maatregelen zullen nog wel een poosje van kracht blijven en tot die ten einde zijn, zullen we toch echt een beetje rekening moeten houden met elkaar!

- Kleedruimtes blijven gesloten. Let wel, dit is een overheidsmaatregel, hoor....Het is niet iets wat wij zelf hebben bedacht! Net als de horeca trouwens; die blijft ook tot nader order gesloten. Zodra dit verandert, zullen we dit natuurlijk z.s.m. laten weten. Kom dus zoveel mogelijk in je sportkleding op SSD. In de fitnesszaal staan stoelen en krukjes waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

- Reserveren voor de fitness is optioneel. Je kunt reserveren voor een uur. Mensen die reserveren voor de fitness zijn verzekerd van een plekje op het door hun gekozen tijdstip. Mensen die niet reserveren nemen bewust het risico dat ze wellicht eventjes moeten wachten als de fitnesszaal-capaciteit het maximum van 30 heeft bereikt. Als het uur voorbij is en het volgende uur is niet volgeboekt via de app, dan mogen mensen vanzelfsprekend langer blijven...maar dit gebeurt altijd in overleg.

- In de fitnesszaal gebruiken we al een poosje de doekjes voor het schoonmaken van het materiaal en we merken dat dit hartstikke goed werkt. Deze doekjes na afloop van je training graag weer in de wasmand deponeren. Nu gebeurt het toch nog best vaak dat we her en der doekjes vinden in de zaal. Ook graag een eigen handdoek meenemen voor op de apparaten!

Als laatste willen we graag nog wel even benadukken dat we ontzettend tevreden zijn over onze leden en hun gedrag binnen het sportcentrum. Iedereen houdt zich hartstikke goed aan de regels, ook al ben je het niet altijd eens met de maatregelen....chapeau! We moeten het nog eventjes volhouden, maar we zijn er van overtuigd dat we het redden met z'n allen!


Laatste nieuws

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari