We mogen weer!!

Nou, na maanden en maanden van wachten, is het morgen dan eindelijk zo ver.... De ziekenhuisopnames als gevolg van Corona lopen terug en dat betekent dat de overheid gisteren definitief heeft besloten om Stap 2 te zetten in het kader van de versoepelingen. En sportscholen horen bij stap 2!

We kunnen niet wachten om alle sporters weer met open armen te ontvangen in onze fitnesszaal. We zijn natuurlijk al een hele poos bezig met de buitentrainingen van de groepslessen en de Personal Training en ja, er was een kleine voorziening voor de fitness...Maar er was een hele grote categorie die we niet goed konden bedienen en we zijn ontzettend blij dat we dit vanaf morgen wel weer mogen doen.

Vanzelfsprekend moeten we ons houden aan het protocol wat is opgesteld door de overheid in samenspraak met de brancheorganisatie NL Actief. Voor het volledige protocol kun je klikken op de volgende link:



https://www.nlactief.nl/wp-content/uploads/2021/05/17-05-2021-Protocol-NL-Actief-voor-fitnessclubs.pdf

Veel regels binnen de muren van SportStudio Dokkum zullen identiek zijn aan de regels die we hanteerden voor de laatste lockdown. Hieronder even de belangrijkste regels die gelden voor onze leden:

FITNESSZAAL
* Maximaal 30 mensen tegelijkertijd in de fitnesszaal
* Anderhalve meter afstand bewaren
* Apparaten/Materiaal schoonmaken nadat je ze hebt gebruikt met de hiervoor bestemde doekjes. Deze doekjes vind je op de balie in de fitness. Je houdt je eigen doekje de gehele training bij je en als je klaar bent, dan deponeer je ze in de wasmand.
* Reserveren voor de training is verplicht. Wij moeten weten wie er binnen zijn en op welk tijdstip. Reserveren dient te gebeuren via de app.
* We werken met een tijdslot van 60 minuten en elk nieuw uur begint op het hele uur! Je kunt dus niet om bijvoorbeeld 16.30 uur komen....houd hier rekening mee!
* Na elk uur dien je de zaal z.s.m. te verlaten, zodat de volgende lichting kan beginnen. Eerst gaat iedereen dus de zaal uit...'Setjes afmaken' is er dus niet bij!! Mocht het uur na 'jouw uur' nog niet helemaal volgeboekt zijn, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om nog even te blijven en dan mag je de zaal weer in. Let wel, dit dient altijd in overleg met het personeel te gebeuren!
* Kleedruimtes en douches zijn GESLOTEN. Kom dus zoveel mogelijk in sportkleding naar SSD. Tassen en jassen kun je neerleggen op de hiervoor bestemde krukjes in de fitnesszaal.

GROEPSLESSEN
* Groepslessen zijn buiten en we mogen weer de reguliere lessen geven, dus geen circuittrainingen meer! Body Pump is weer Body Pump ;)
* Reserveren weer via de app
* Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan alsjeblieft wel af in de app; dan kan iemand anders van de wachtlijst in jouw plaats meedoen
* Probeer wel rekening met elkaar te houden met betrekking tot de reserveringen, door niet meteen voor 3 lessen achter elkaar te reserveren. Vooral in het begin moeten we even kijken hoe het gaat lopen, dus het zou fijn zijn als iedereen ook de mogelijkheid krijgt om zijn/haar favoriete les minimaal één keer per week te kunnen volgen.

ALGEMEEN
* Zoals gezegd zijn de kleedruimtes en douches gesloten
* Toiletten zijn wel gewoon toegankelijk
* Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis
* Kom (indien mogelijk) zoveel mogelijk op de fiets naar het sportcentrum. Omdat we een groot gedeelte van het parkeerterrein in gebruik hebben ivm de groepslessen, zijn er nog een beperkt aantal parkeerplaatsen rondom het gebouw.

* HOUD ONZE APP EN DE SOCIALS GOED IN DE GATEN VOOR HET LAATSTE NIEUWS. We communiceren de laatste tijd heel veel via deze kanalen, omdat dit voor ons de snelste manier is om onze mensen te bereiken. Zorg dus dat je ons volgt op Facebook of via Instagram!




 

18 mei 2021

SportStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL862225644B01

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21.30
Dinsdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Woensdag
08:00 - 21.30
Donderdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Vrijdag
08:00 - 21.30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
10:00 - 13:00