Handleiding SSD App

SportStudio Dokkum heeft haar eigen app in de App Store van Apple en in de Google Play Store voor Android. In deze app kun je je eigen progressie bijhouden, je voedingspatroon, je workouts en je kunt contact onderhouden met andere gebruikers. Op deze manier proberen we een soort Community te creëren, zodat we een nog  nauwer contact kunnen opbouwen met onze leden. Het is ook de bedoeling om je via de app in te schrijven voor de groepslessen. Je kunt in het rooster je favoriete les opzoeken en dan kun je gaan reserveren voor deze les. 

We zitten nu middenin de periode van de Coronamaatregelen en dat betekent dat we eigenlijk alleen nog mensen kunnen en mogen ontvangen op basis van reservering. Let op, dit geldt dus ook voor de fitnesszaal! We gaan werken met een reserveringsschema per uur. We willen maximaal 28 mensen tegelijkertijd in de fitnesszaal toelaten. Op deze manier kunnen we sowieso de anderhalve meter afstand waarborgen voor alle mensen. Let dus goed op dat je je wel aanmeldt! Doe je dit niet, dan kunnen we je helaas niet binnenlaten...

ACTIVERING VAN DE APP

Wat wij doen

Wij versturen je een persoonlijke uitnodiging via VirtuaGym Professional. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar het mailadres wat bij ons in het systeem staat. Zorg dus dat dit ook het meeste actuele mailadres is, zodat de mail ook goed aankomt. Heb je onlangs een ander mailadres genomen, zorg dat je dit dan even doorgeeft aan de balie, dan kunnen wij dit veranderen. Want via dit mailadres maak jij straks een account aan dat aan je eigen gegevens is gekoppeld. Wanneer het mailadres van je ouders/verzorgers bij ons in het systeem staat, kom dan naar de balie om dit te veranderen!

Wat jij moet doen
- Je krijgt een activeringscode via de mail op het e-mailadres wat bij ons bekend is
- Klik op de link die in je mail staat; je wordt doorverwezen om je account te maken
- Wanneer je een account hebt gemaakt kun je via de SportStudio Dokkum-app online inloggen op je smartphone. De app kun je vinden in de Google Play Store      (Android) en in de App Store (Iphone/IPad)
- Wanneer je bent geactiveerd kun je gebruik maken van alle opties die de app je biedt!

Zo kunnen wij op maat de trainingsschema’s voor je maken. Deze schema’s kun je gebruiken bij je workout en elk schema wordt naast de uitleg ook nog eens extra ondersteund m.b.v. video’s waarop elke oefening nog eens uitgelegd en/of  voorgedaan wordt. Zo weet je zeker dat je alle oefeningen goed uitvoert.
Lukt het je niet of kun je om bepaalde redenen niet inloggen? Kom dan naar de balie bij SportStudio Dokkum. We kunnen dan samen met jou een account aanmaken. Wanneer het allemaal goed gegaan is, dan kom je bij ons in het systeem op ‘actief’ te staan.

Heel veel succes en tot snel in de app!

16 mei 2021

SportStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL862225644B01

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21.30
Dinsdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Woensdag
08:00 - 21.30
Donderdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Vrijdag
08:00 - 21.30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
10:00 - 13:00