Avond lockdown - we zetten de schouders er maar weer onder

Lieve allemaal,

Gisteravond om 19.00 uur was het weer zover, wederom een persconferentie. De dagen ervoor was onze branche niet of nauwelijks genoemd en natuurlijk hoopten we stiekem dat we deze keer de dans enigszins zouden ontspringen, maar helaas..... uiteindelijk gelden er toch ook weer nieuwe maatregelen voor de sportscholen. De avond-lockdown treft ook ons en dat betekent dat wij elke dag onze deur om 17.00 uur moeten sluiten. Ontzettend vervelend, omdat een groot deel van onze activiteiten zich afspelen in de avonduren. Tegelijkertijd zijn we heel blij dat we open mogen blijven voor onze leden en dat mensen dus in ieder geval de mogelijkheid krijgen om hun geliefde sport te beoefenen en in beweging te blijven.

Aanstaande maandag gaan de maatregelen al in en dat betekende concreet dat we heel snel de zaken in werking hebben moeten zetten om een nauwsluitend rooster in elkaar te zetten. Veel van onze personeelsleden hebben overdag een vaste baan. Zij geven hun lessen 'erbij' in de avonduren, en ze kunnen maar op één plek tegelijk zijn. naast de SportStudio  hebben we natuurlijk ook nog de vele dansers van de DansStudio. Zij worden ook beperkt in hun uren en mogelijkheden en daar moesten we ook een oplossing voor vinden. Kortom, een heel gepuzzel waar we eigenlijk al een half uur na de persconferentie mee zijn begonnen haha...

Groot compliment voor ons fantastische personeel dat zich wederom heel dienstbaar opstelt om samen met ons de leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jullie zijn kanjers! 

We vragen niet alleen iets extra's van onze collega's, we beseffen ons ook dat we wellicht iets extra's vragen van onze leden. Maar met een beetje goede wil en een flinke dosis positiviteit zijn we er van overtuigd dat we de komende weken naar ieders tevredenheid samen kunnen blijven sporten! Iedereen moet wat water bij de wijn doen en soms is dat even vervelend. Maar uiteindelijk hebben we er niets aan om aan de zijlijn te blijven staan en alleen maar toe te kijken en te klagen hoezeer we het oneens zijn met alles. Ja, ook wij zetten wel eens vraagtekens bij sommige regels en maatregelen en ja, wij balen hier ook wel eens van. Maar wij geloven oprecht dat iedereen van goede wil is en dat alles besloten wordt om uiteindelijk sterker uit deze crisis te komen. Noem het naïef, maar wij zijn er van overtuigd dat positiviteit de enige manier is om zo goed mogelijk om te gaan met tegenslagen als deze. We hebben tot nu toe veel van deze tegenslagen gehad de afgelopen twee jaar, maar we zijn nog lang niet verslagen. Kop d'r foar en hard blijven werken!!

Het is ons dus gelukt om voor zowel DansStudio Dokkum als voor SportStudio Dokkum een rooster in elkaar te puzzelen. Wij zijn best tevreden met het resultaat. Hieronder de belangrijkste dingen op een rijtje, ingaand op maandag 29 november

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag   
07.00 - 17.00 uur

Zaterdag                     
09.00 - 16.00 uur

Zondag                         
10.00 - 15.00 uur

We gaan dus 's morgens om zeven uur al open, zodat de mensen wellicht voor hun werk op al kunnen komen trainen! Ook zijn we de komende weken tussen de middag geopend.

Lesrooster groepslessenOmdat een groot aantal van onze groepslesinstructeurs overdag aan het werk is (iets wat voor een groot aantal leden ook het geval zal zijn), is het rooster voor de groepslessen met name in het weekend behoorlijk uitgebreid. We hopen dan ook dat velen de weg naar de lessen zullen gaan vinden op zaterdag en zondag.
Met betrekking tot het reserveren van de lessen, willen we toch heel graag één belangrijke regel gaan toepassen. Normaal gesproken kunnen mensen meerdere lessen achter elkaar boeken en dat is eigenlijk nooit een probleem. Maar de komende weken zijn we natuurlijk beperkt in de mogelijkheden en we willen iedereen graag zo goed mogelijk bedienen in het volgen van zijn/haar favoriete les. Regel is dan ook als volgt: Iedereen kan zich maar voor één groepsles per dagdeel opgeven via de app. Blijkt er bij lessen alsnog voldoende ruimte te zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom om 'nog een lesje mee te pikken'....dat kun je dan ter plekke altijd bekijken. Op deze manier willen we een beetje voorkomen dat mensen 3 lessen achter elkaar volgen terwijl anderen dan niet kunnen sporten. We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze keuze. Een optie is dan bijvoorbeeld om je les te combineren met een rondje fitnesszaal. Dat kan altijd!

Als je id wordt van onze besloten Facebook-groep "SportStudio Dokkum Online Squad", dan kun je thuis ook nog altijd een groot aantal lessen meedoen. Die hebben we namelijk allemaal laten staan sinds de vorige lockdown. Ook vind je veel lessen in onze SSD-app onder het kopje 'Community". Even scrollen en you're good to go!

Huishoudelijke mededelingen
* Om 17.00 uur moeten de deuren van SportStudio Dokkum gesloten zijn. Houd hier rekening mee i.v.m. douchen, e.d. Duurt je les of je training dus tot 16.45 uur, dan heb je eigenlijk geen tijd meer om uitgebreid te douchen.
* De controle op de QR Code blijft van kracht

We zien jullie zoals gewoonlijk graag snel weer op het sportcentrum. Jullie zijn van harte welkom!

Namens Team SportStudio Dokkum,

Dirk en Cindy.

27 november 2021

SportStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL821658384B01

Openingstijden

Maandag
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
18.00 - 21.30
Dinsdag
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
18.00 - 21.30
Woensdag
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
18.00 - 21.30
Donderdag
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
18.00 - 21.30
Vrijdag
09:00 - 12:00
14:00 - 18:00
18.00 - 21.30
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
10:00 - 13:00