Alles komt goed, ook dit...

Lieve mensen,

Naar aanleiding van de persconferentie van morgenavond over de op handen zijnde aangescherpte Coronamaatregelen, even dit bericht.

We merken dat er een toenemende mate van onrust is bij een klein gedeelte van onze leden. Feit is namelijk, dat het zomaar zo zou kunnen zijn, dat we met ingang van aanstaande vrijdag 5 november de verplichting krijgen opgelegd door de overheid om een QR-code voor toegang te gaan hanteren.

Laten we vooropstellen dat wij geenszins blij zijn met deze ontwikkeling! Wij zijn van mening dat je deze verantwoordelijkheid niet in de handen van de ondernemers mag leggen. Alle leden zijn voor ons even belangrijk, of ze nu gevaccineerd zijn of niet. Wij voelen er niets voor om mensen die een abonnement hebben lopen bij ons te moeten weigeren, omdat ze geen QR-code kunnen laten zien.

Maar wij staan tegelijkertijd met onze rug tegen de muur. De boetes die de overheid hanteert zijn niet mals en wij kunnen dit soort enorme boetes ook niet zomaar even ophoesten na het desastreuze anderhalve jaar dat we hebben gehad. We zijn juist zo ontzettend blij dat het allemaal weer zo goed gaat. Tja, en dan dit weer. Jullie zullen ook begrijpen dat wij natuurlijk alles willen doen om te voorkomen dat we weer noodgedwongen onze deuren moeten sluiten voor iedereen.

We weten nu nog niet precies hoe het er allemaal gaat uitzien, we hebben nog geen definitieve besluiten gezien van de overheid en we willen zeker ook niet op de zaken vooruit lopen.

Morgenavond is de persconferentie en dan krijgen we ongetwijfeld in de loop van woensdag wel informatie van onze brancheorganisatie NL Actief over hoe te handelen. Tot die tijd blijft het gewoon afwachten.

Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat er altijd een oplossing is omtrent de abonnementen. Mocht het voor jou spannend zijn over hoe het allemaal komt, omdat je er voor gekozen hebt om je niet te laten vaccineren? Weet, dat wij dus dit onderscheid dus ook liever niet maken.

Mocht de maatregel er komen, doe dan het volgende:

* Stuur een mail naar sport@sportstudiodokkum.nl en dan gaan we samen kijken naar een oplossing. Voor de duidelijkheid, liever niet bellen of appen, berichten sturen via Facebook of Instagram. We zouden namelijk niet willen dat we jouw bericht over het hoofd zullen zien, omdat er dan teveel kanalen open staan. Juist in dit soort situaties is goede communicatie heel belangrijk. We komen er zeker uit!

Fingers crossed dat het mee zal vallen...

Groetjes namens het gehele team van SSD,

Dirk en Cindy.

1 november 2021

SportStudio Dokkum

Bocksmeulen 33a

9101 RA DOKKUM

KvK nummer

81803559

BTW nummer

NL862225644B01

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21.30
Dinsdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Woensdag
08:00 - 21.30
Donderdag
08:00 - 12:00
14:00 - 21.30
Vrijdag
08:00 - 21.30
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
10:00 - 13:00