hermes
<< Terug

Wijziging incassering abonnementen

Datum: 22 september 2020 Wijziging incassering abonnementen

Afgelopen maand hebben we aangekondigd dat we ons incassosysteem gaan veranderen van maandelijks naar 4-wekelijks. Graag verduidelijken we hieronder even waarom we dit gaan doen. 

Vooropgesteld is het hartstikke normaal voor sportcentra om de abonnementen per 4 weken te incasseren. Wij deden dit nog steeds op de ouderwetse manier, min of meer omdat dit vroeger ook al zo was. Maar onlangs zijn we bezig gegaan met het aanpakken en verscherpen van onze bedrijfsstrategie en toen kwam toch echt wel naar voren dat we met een 4 wekelijkse incasso een veel beter inzicht krijgen in onze administratie. En ja natuurlijk betekent dit voor de leden een 13e incasso op jaarbasis, maar hiervoor krijgen de leden wel heel veel terug. Wij kunnen dan weer gaan investeren in ons mooie bedrijf om de mensen nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn al een hele tijd bezig met het veranderen van een aantal zaken, eigenlijk al sinds het begin van dit jaar. Dit jaar is ons jubileumjaar en wij hadden in januari grote plannen met het sportcentrum (en nog steeds trouwens). Tja, en toen kwam de Coronacrisis.... 4 maanden noodgedwongen gesloten. Dat hadden we natuurlijk niet voorzien. Op 1 juli mochten we na een roerige periode weer open en toen hebben we besloten om eerst geen veranderingen door te voeren m.b.t. incassering en abonnementen. Dat leek ons gezien de voorgaande maanden geen goed idee. Maar we hadden de plannen al lang en breed klaar..... Nu zijn we drie maanden verder en kunnen we gelukkig weer vooruitkijken.

We hebben de afgelopen drie jaar veel in het sportcentrum aangepakt, er zijn 16 splinternieuwe fietsen aangeschaft, een compleet nieuw aircosysteem in zowel de fitness als in de groepsleszalen om het sportklimaat zo goed mogelijk proberen te waarborgen, nieuwe fitnessapparatuur, we hebben onlangs weer geïnvesteerd in de verbouwing van onze nieuwe yogazaal en tot nu toe hebben mensen hier eigenlijk nooit iets extra's voor hoeven te betalen, buiten de reguliere prijsverhogingen in januari volgens het prijsindexcijfer van het CBS. Het zat allemaal bij het abonnement in, net als het inhalen van gemiste lessen, de eventuele opschortmogelijkheden die we leden bieden, het feit dat mensen alles mogen doen tijdens hun bezoek aan het sportcentrum. Wij vinden dat we altijd heel klantgericht zijn in onze bedrijfsvoering. De Coronacrisis heeft voor ons ook heel veel extra kosten met zich meegebracht, omdat we aan alle richtlijnen willen en moeten voldoen. Vooral ook om de leden een veilige plek te kunnen bieden om te sporten. Dit weegt allemaal mee.

We hebben onze prachtige 3D Body Scan die mensen heel gericht kan helpen met het verwezenlijken van hun doelen en medio oktober zal bovendien de gehele fitnesszaal worden vernieuwd. Ja, u leest het goed, alle krachtapparaten in de fitnesszaal zullen worden vernieuwd, er komt een geheel nieuwe lijn fitnessapparatuur van Panatta! Alles bijelkaar een enorme investering natuurlijk, maar dat betekent meteen ook dat we veel meer kwaliteit kunnen bieden naar onze leden toe. 

Ik hoop dat mensen zullen begrijpten dat we na al deze gedane verbeteringen het vanzelfsprekend op de één of andere manier moeten doorberekenen naar onze leden, anders zouden we hele slechte ondernemers zijn...

Kortom, wij vinden dat wij onze prijzen meer dan waard zijn gezien de voorzieningen die wij de mensen allemaal te bieden hebben om te werken aan een gezonde leefstijl. Ook gezien het feit dat we buitengewoon gekwalificeerd personeel hebben om mensen te begeleiden om dit te bereiken. Om dit te kunnen blijven doen is het dus zo nu en dan nodig om dingen te veranderen.

Voor de volledigheid hieronder alvast de data waarop er een incasso zal zijn. Dan kunt u hier rekening mee houden:

Do. 01 oktober 2020
Do. 29 oktober 2020
Do. 26 november 2020
Do. 24 december 2020
Do. 21 januari 2021
Do. 18 februari 2021
Do. 18 maart 2021
Do. 15 april 2021
Do. 13 mei 2021
Do. 10 juni 2021
Do. 08 juli 2021
Do. 05 augustus 2021
Do. 02 september 2021

Laatste nieuws

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari