hermes
<< Terug

Voorlopig geen groepslessen..... en nu dan?

Datum: 4 november 2020 Voorlopig geen groepslessen..... en nu dan?

Update maatregelen week 45

GROEPSLESSEN

 • Vanaf donderdag 5 t/m woensdag 18 november zullen er geen groepslessen worden gegeven op het sportcentrum

 • We gaan online lessen verzorgen via onze besloten Facebook-groep. Zoek binnen Facebook op “SportStudio Dokkum Online Squad” en klik op “Lid worden”. Wij krijgen dan het lidmaatschapsverzoek binnen en dan kunnen wij jullie binnenlaten. Op deze manier zijn de lessen louter en alleen voor de leden van SportStudio Dokkum!

 • Heb je vragen en/of problemen om in de groep te komen (of om de groep überhaupt te vinden)? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij je helpen om het voor elkaar te krijgen!

 • Het Online Lesrooster zetten wij op onze website en op de socials.
   

WORKOUTS@HOME

 • Voor sommige workouts is er vanzelfsprekend materiaal nodig. We hebben besloten dat we dit wederom gaan uitlenen aan de leden. Hiervoor hebben we wel een aantal regels opgesteld om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Als volgt:

 • We lenen de volgende materialen uit: Body Pump-sets, XCO-trainers en CX-elastieken.

 • We lenen één ‘soort’ uit per persoon om zo een groot deel van de leden te kunnen bedienen. Een lid kan dus niet een Pump-set én een XCO-trainer lenen. Bovendien kunnen we niet drie Pump-sets binnen één gezin uitlenen, ook al zijn er drie mensen van één gezin lid….we hopen dat de mensen dit begrijpen. Dan de workout maar even na elkaar doen, toch? We zullen een beetje rekening moeten houden met elkaar.

 • De spullen kunnen eerst voor één week geleend worden. Als blijkt dat er niet enorm veel vraag is naar materiaal, dan kan een lid in overleg het materiaal nog een extra week lenen.

 • Het ophalen en eventueel terugbrengen van de spullen doen we op een vast moment, te weten: donderdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur.


RESERVEREN FITNESSZAAL

 • We verwachten dat een aantal mensen dat normaliter groepslessen volgt hun heil wellicht zullen zoeken in de fitnesszaal. Dat zou kunnen betekenen dat het drukker zal worden in de fitnesszaal. Maar voor de fitnesszaal hebben we een maximaal aantal sporters, te weten 30 (inclusief personeel). We hebben dit de afgelopen weken steeds met magneetjes goed kunnen reguleren. Het is een duidelijk systeem en de sporters zijn er al een beetje aan gewend.

 • Maar we vinden het verstandig is om met een reserveringssysteem te gaan werken via de SSD-app. Fitnessers die deze app nog niet gebruiken, download hem z.s.m.!! Alleen via de app kun je voor de fitness reserveren.

 • We gaan werken met een tijdslot van 1 uur. Leden reserveren hun training voor een uur. Let op: er kan dus in eerste instantie niet twee uren achter elkaar gereserveerd worden! Mocht het niet heel druk zijn waardoor het maximum aantal sporters nog niet gehaald is, dan kan iemand in overleg gerust wat langer trainen…. Proberen mensen alsnog ‘stiekem’ voor twee uren te reserveren, dan halen wij hen van de reserveringslijst. We willen écht dat iedereen rekening houdt met elkaar…. 

 • Er is één ‘uitzonderingstijd’ en dat is ‘s avonds van 20.00 tot 21.30 uur; mensen die op dit tijdstip inschrijven hebben anderhalf uur om te trainen.

 • Kom niet te vroeg naar het sportcentrum. Als je om 16.00 uur hebt geboekt, zorg dan dat je rond 15.57 binnenloopt. Op deze manier voorkomen we dat we teveel mensen op één plek krijgen in de lounge.

 • Als je klaar bent, dan graag de fitnesszaal verlaten via de nooduitgang. Op deze manier beperken we het ‘loopverkeer’ in de lounge.

 • TIP: Als je thuiswerkt in deze periode en ben je vrij flexibel in je dagindeling, dan is het misschien een slim idee om op rustige momenten te komen, zoals ‘s middags tussen 14.00 en 16.00 uur?

  Wellicht blijkt de drukte in de fitnesszaal na een week mee te vallen en is het dan niet meer nodig om te reserveren. We zullen het zien!
   

Laatste nieuws

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari