hermes
<< Terug

Verbouwing Fitnesszaal

Datum: 17 juli 2017 Verbouwing Fitnesszaal

Wij zijn verheugd om jullie te melden dat we onze fitnesszaal een nieuwe uitstraling gaan geven! Er komt een nieuwe vloer in de zaal, een mooie lichte laminaatvloer. De krachthoek zal in zijn geheel worden voorzien van rubber, zodat het een stoere uitstraling krijgt en ook nog eens tegen een stootje kan. We zullen de fitnesszaal ook een geheel nieuwe indeling geven, dus het zal in het begin even zoeken worden waar  alles staat....

Aanstaande zaterdag en zondag (22 en 23 juli) zullen we beginnen met deze monsterklus en we hopen dat we het in twee dagen voor elkaar kunnen krijgen! We zijn wel gewoon geopend, maar jullie zullen begrijpen dat er toch wel enige overlast zal zijn van 'onze klusdrift'. We moeten natuurlijk de zware materialen steeds verplaatsen en dat betekent dat er niet veel ruimte over zal zijn om te trainen. Houd hier dus even rekening mee! Wellicht kun je op een andere dag komen trainen? 

We hopen dat het we maandag een flink stuk zijn gevorderd, maar het kan zijn dat we maandag ook nog bezig zijn. We zullen het zien.

Er komen twee houten kisten in de zaal te staan waarin we al het losse materiaal willen opruimen. Op deze manier houden we alles mooi bijelkaar en hoeven leden niet meer de hele fitnesszaal te doorzoeken voor een bepaalde handgreep of stang. Als we deze kisten ook allemaal netjes gaan gebruiken dan komt dit het trainingsplezier van iedereen alleen maar ten goede, toch?

Al met al weer een mooie ontwikkeling vinden we zelf en als iedereen ook voorzichtig met het materiaal blijft omgaan, dan zullen we hopelijk enorm lang plezier beleven aan de nieuwe vloer! We houden jullie op de hoogte... 

Laatste nieuws

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari