hermes
<< Terug

Verbouwing fitnesszaal

Datum: 9 april 2019 Verbouwing fitnesszaal

Afgelopen week werden we geconfronteerd met een enorme lekkage bij ons op het sportcentrum. De schade leek in eerste instantie mee te vallen, maar het blijkt nu toch wel behoorlijk veel overlast te zullen veroorzaken. De vloer in ons kantoor is al in het geheel verwijderd samen met de vloer achter de bar. Ook hebben we het gehele keukenblok moeten verwijderen. De experts zijn afgelopen vrijdag al even langsgeweest en tot overmaat van ramp blijkt nu ook de fitnesszaal in zijn geheel verwijderd te moeten worden. En deze ligt er nog maar net!
Ontzettend balen natuurlijk, maar ja, er is niets aan te doen. We gaan proberen de overlast die het met zich meebrengt zoveel mogelijk te beperken voor onze leden, maar we ontkomen er vanzelfsprekend niet aan dat er enige overlast zal zijn.

De eerste stap zal het openbreken van de vloer zijn en het verwijderen van het ondertapijt. Vervolgens zullen er warmtekanonnen worden geplaatst om het beton te drogen. Na een week gaan we weer bekijken of de vloer genoeg gedroogd is en dan zullen we proberen zo snel mogelijk een nieuwe vloer te plaatsen. De komende tijd zullen sommige apparaten dus op een andere plek staan dan je gewend bent, dus dat wordt even zoeken voor sommigen... 

Het streven voor ons is, dat we het sportcentrum niet hoeven te sluiten. Maar mochten we genoodzaakt zijn om tóch een dag dicht te moeten, dan is dit niet anders. We zullen dit natuurlijk zo snel mogelijk communiceren naar onze leden toe. Maar nogmaals, we hopen dat dit niet nodig is!

Nou, dat is voorlopig de stand van zaken. Mochten er nog dingen veranderen, dan brengen we jullie natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte. Houd onze website en/of onze Instagram/Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Onze excuses voor de overlast, maar we gaan eigenlijk wel uit van een ieders begrip....

Laatste nieuws

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari