hermes
<< Terug

Update: 1 juli is de dag!

Datum: 5 juni 2020 Update: 1 juli is de dag!

Nou, na weken van tegenslag en toch wel zo nu en dan teleurstelling, brak vorige week toch een beetje de zon door. We mogen op 1 juli weer open!!

De laatste weken zijn we eigenlijk best wel heel actief geweest en met ons veel leden! De lessen in de buitenlucht worden over het algemeen bijzonder goed bezocht en ook de Outdoor Gym draait. Het loopt nog geen storm wat de fitness betreft, maar we bieden in ieder geval de mogelijkheid om krachttraining te doen. Dat vinden we al heel wat!

Ook het reserveren via de app begint steeds meer ‘eigen’ te worden. We merken dat het een prima systeem is en dat de leden het ook wel heel prettig vinden werken. Je weet zeker dat er een plekje voor je is en als een les onverhoopt niet door kan gaan (ivm het slechte weer bijvoorbeeld), dan krijg je een melding in de app en in de mail dat je les niet doorgaat. Mooi systeem! We denken sowieso dat we de komende maanden met dit reserveringssysteem zullen moeten werken, zodat we elke dag heel goed in kaart hebben wie er op bepaalde tijden aanwezig zijn. Wellicht zullen we het altijd zo blijven doen, wie weet….

De overheid heeft onze branche nog wel een flink aantal extra regels voorgelegd voordat we mogen openen en een aantal dingen waren bij SportStudio Dokkum al prima geregeld. Er is de afgelopen weken veel te doen geweest om de zgn. aerosonen in de lucht. Bij sportscholen waar geen ventilatiesysteem aanwezig is, is dit een hele belangrijke factor om nog niet open te mogen. Een gym waar weinig tot geen ventilatiemogelijkheden zijn, wordt gezien als een potentiële haard voor besmettingen. Bovendien zijn er sportcentra met een gesloten ventilatiesysteem en dit is ook niet toegestaan; er moet beslist een goed systeem zijn dat de lucht afvoert naar buiten. Nou, dan zitten jullie bij SSD goed, want wij hebben dat al jaren. Dat hebben we absoluut voor op andere gyms!

Wat ook naar voren kwam bij de verscherpte maatregelen, is dat airconditioning absoluut niet gebruikt mag worden. Volgens de kenners is dat funest. Dat betekent dus wel dat het flink warm kan worden op zomerse dagen; gelukkig hebben we wel goede afzuiging, maar dat zal op écht warme dagen niet afdoende zijn. We zijn dan ook van plan om sommige (intensieve) lessen gewoon buiten te blijven geven. Sowieso vinden we dat wenselijk, zodat we de stroom mensen dan beter kunnen reguleren. We zijn overleg met de verhuurder of we het pand beneden nog eventjes mogen blijven gebruiken voor opslag van ons materiaal. Wordt vervolgd dus…

Wat zijn voor jullie belangrijke dingen om te weten voor de komende weken:

  • Reserveren van lessen/fitnessuren dient via onze app te gebeuren. Nog geen app? Regel dit via de volgende link: https://www.sportstudiodokkum.nl/nieuws/uitleg-sportstudio-dokkum-app/

  • Zorg dat je voldoende water/drinken mee hebt voor tijdens het sporten. Onze ‘horeca’ moet dicht blijven alsmede de kleedkamers en toiletten, dus we mogen geen mensen ontvangen binnen…. Doe je meerdere lessen achter elkaar, zorg dan dus ook dat je hier rekening mee houdt!

  • Het parkeren van de auto’s gaat eigenlijk best goed. Soms staan er auto’s aan de voorkant van het pand, maar daar worden ‘s avonds lessen gegeven. Graag dus parkeren aan de zijkanten of kom vooral op de fiets!!

    Nog 4 weken doorbijten mensen, en dan kunnen we eindelijk ons vernieuwde sportcentrum aan jullie laten zien!

     
 

Laatste nieuws

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari