hermes
<< Terug

Update sluiting sportcentrum

Datum: 18 maart 2020 Update sluiting sportcentrum

Lieve leden van SportStudio - en DansStudio Dokkum,

Het is nu woensdag en de afgelopen dagen zijn op zijn zachtst gezegd bijzonder geweest.....wat een bizarre situatie en we zijn er ook nog niet natuurlijk! Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk dat we minimaal drie weken niet kunnen doen wat we het liefste doen. Tja en dan moet je alternatieven gaan verzinnen om de leden toch nog op een fijne manier te bedienen, zodat ze toch nog iets kunnen doen om in beweging te blijven.

Home Work Outs by Lotte
De afgelopen twee dagen is fitnesstrainer Lotte druk bezig geweest met het maken van de eerste paar HWO's (Home Work Outs) in onze SSD-app. Deze staan inmiddels in de app. Zoek op HWO! Bovendien is ze op onze Instagram- en Facebook-account met de #SSD22DaysCallenge waarbij ze filmpjes en foto's plaatst van workouts die de leden thuis kunnen doen. We hebben al heel veel leuke reacties gekregen op haar filmpjes/workouts! We zijn nu al enorm trots op het eindresultaat en vooral ook op de creativiteit van Lotte...

Les Mills Groepslessen
We hebben inmiddels ook contact gehad met Les Mills (voor de mensen die niet weten wat dit is: dit is de keten die onze geweldige groepslessen ontwikkelt en levert) en zij hebben besloten om de aan hen verbonden clubs een geweldige geste te doen. Wij mogen al onze leden 60 dagen GRATIS de online workouts van Les Mills on Demand aanbieden! Op deze manier kunnen onze fanatieke groepsles-liefhebbers thuis hun favoriete workout blijven doen. Je mist dan vanzelfsprekend wel de enthousiaste instructeur die je normaal gesproken voor je hebt staan op SSD, maar we zijn erg blij met dit aanbod van Les Mills Nederland. Zodra wij de club-inlog krijgen van hen, zullen we onze leden een email sturen met daarin alle informatie die nodig is. Als je op de onderstaande foto klikt, kun je al een klein aantal 'free workouts' bekijken en volgen:Whats App Business
We hebben sinds vandaag ook een SSD Whats App nummer. Dit nummer kunnen jullie gebruiken om ns snel te bereiken. De afgelopen dagen hebben we enorm veel berichten gehad via de mail, via Facebook en Instagram en dat is niet altijd de snelste en gemakkelijkste manier van communiceren. Daarom hebben we als sportcentrum nu een Business account. Het telefoonnummer waar je je bericht naartoe kunt sturen is: 0519 220091.
Als je bijvoorbeeld vragen hebt over de inloggegevens van je SSD-app, of over de workouts die je graag wilt volgen online, laat het ons weten!HOW at Home
Net als Les Mills heeft ook House of Workouts Nederland ons op de hoogte gesteld van het feit dat ze de 'at Home' variant van hun workouts kosteloos willen aanbieden via hun Online platform. De leden van de HOW-clubs krijgen exclusief toegang tot deze workouts. Onze club krijgt dus een eigen inlogcode, waarmee jullie kunnen inloggen. Wij zullen deze code via de mail versturen.

Met een inlog kunnen jullie gratis de volgende releases volgen:

  • BRN® (release 33) virtual 15 min / 30 min 

  • XCORE® (release 60 & 61) virtual 15 min / 30 min / 45 min

  • LXR strength (release 13) 15 min / 30 min

  • LXR mobility (release 13) 15 min 

Daarnaast zal binnenkort de PRISON_WORKOUT worden toegevoegd aan deze omgeving. Een workout van 30 minuten die in een kleine ruimte kan worden uitgevoerd en waar jullie geen materialen voor nodig hebben, maar jullie toch nog iets extra’s kunnen bieden.

De HOW-workouts zijn t/m 16 april 2020 (1 maand) gratis beschikbaar en stopt automatisch. 

Voor het volgen van deze XCORE-workout heb je vanzelfsprekend een XCO-trainer nodig. Nu kun je die zelf ook heel goed maken van een Pringles-bus die je vult met een pak rijst... wel even goed het deksel vastplakken anders komt er nog een stofzuig-cooling down achteraan... ;)  Maar wij willen iets doen voor onze leden en daarom hebben we ervoor gekozen om de XCO-trainers uit te lenen aan de leden! Deze XCO-trainer mag je dan een week in bruikleen houden. Daarna moet je hem weer inleveren zodat iemand anders gebruik kan maken van de service.

Hoe gaan we dit organiseren?

- Je stuurt een app naar 0519 220091 waarin je aangeeft dat je graag een XCO-trainer wilt reserveren
- Wij sturen je een app met daarin het tijdstip van ophalen en het tijdstip van inleveren
- Je vult een bruikleenformulier in op het sportcentrum i.v.m. verzekering bij schade e.d.
- ... and you're ready to go!!
  

Laatste nieuws

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari