hermes
<< Terug

Uitstel Workout for Water

Datum: 6 november 2017 Uitstel Workout for Water

UITSTEL ACTIEDAG WORKOUT FOR WATER

De afgelopen weken zijn we hartstikke druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de wereldwijde actie Workout for Water voor UNICEF. Op zaterdag 18 november zal deze happening worden georganiseerd door Les Mills International. Wij hadden ook een Les Mills Mastertrainer weten te strikken om bij ons op het sportcentrum een aantal lessen te geven. Mensen (leden en niet-leden) konden zich de afgelopen twee weken al opgeven voor de diverse workouts. Tot op heden zijn er nauwelijks aanmeldingen. Wat wij veel horen, is dat de reacties van de mensen echt erg positief zijn over het organiseren van zo'n grootse activiteit op SSD. Maar de pech wil dat deze Workout for Water op exact deZelfde dag valt als de Landelijke Intocht van Sinterklaas. En laat 'ie nou uitgerekend in Dokkum aankomen dit jaar....We waren hier al een beetje bang voor en we hebben hierover ook al contact gehad met Les Mills Nederland, maar zoals je zult begrijpen, kunnen ze met zo'n wereldwijde actie niet een uitzondering maken voor het nietige Dokkum....

Veel mensen zullen al vroeg in touw zijn om deze intocht bij te wonen in welke vorm dan ook en het belooft een feestelijke maar tegelijkertijd lange dag te worden als we de verhalen mogen geloven. Kinderen moeten 's morgen om 10.00 uur bijvoorbeeld al in 'hun vak' (verschilt per basisschool...) gaan staan. Tja, dan is de dag natuurlijk lang, voor zowel kind als voor de ouder(s). Dan is de animo om vanaf 17.00 uur te knallen in onze lessen niet heel groot, dat beseffen wij ons terdege.

Wij hebben daarom vanmorgen besloten dat we de actie niet door zullen laten gaan op zaterdag 18 november. De betrokken derde partijen (die zich met ons belangeloos wilden inzetten voor UNICEF!) zijn allemaal inmiddels ingelicht. We gaan de actie naar alle waarschijnlijkheid verplaatsen naar begin januari 2018. Dat vinden wij een mooi moment om alsnog ons allerbeste beentje voor te zetten voor het goede doel!

We zullen de exacte datum zo snel mogelijk aan jullie kenbaar maken, zodat iedereen die dag vrij kan houden in zijn/haar agenda.

We hopen op jullie begrip en we houden jullie op de hoogte!

Team SportStudio/DansStudio/CycleStudio Dokkum.

Laatste nieuws

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari