hermes
<< Terug

Start Outdoor Fitness

Datum: 14 mei 2020 Start Outdoor Fitness

Fitness-liefhebbers van SSD opgelet!

De afgelopen weken zijn we enorm druk bezig geweest met het bedenken van alternatieve manieren om onze leden toch nog een beetje te kunnen bedienen. We zijn heel actief online, we geven inmiddels lessen in de buitenlucht, kortom de creativiteit en de inventiviteit hebben we best wel moeten aanspreken en dat voelt ook goed moeten we zeggen....je komt er ook niet als je alleen maar achterover leunt.

Een categorie die we tot nu toe niet heel goed hebben kunnen bedienen, zijn echte fitnessers. Want ja, een leg press of een ander apparaat in die trant sleep je niet zo gemakkelijk naar buiten en dan 's avonds weer naar binnen....

Maar we hebben tóch een oplossing bedacht. We hebben bij Beldock twee zeecontainers besteld en die worden morgen of maandag geleverd. Ze komen bij ons op het terrein te staan en hierin kunnen we de fitnessmaterialen 's avonds opslaan. Op deze manier kan er dus tijdens onze openingstijden lekker gesport worden in de buitenlucht.

We zullen moeten werken met een reserveringssysteem via onze SportStudio Dokkum-app. Dit natuurlijk om te kunnen reguleren hoeveel mensen we tegelijk kwijt kunnen om binnen de norm van anderhalve meter te blijven. Hoe de app werkt? Kijk elders op de site voor de gebruiksaanwijzing van de app!

Vanzelfsprekend kunnen we niet alle apparaten naar buiten brengen, maar de bankdrukbanken, fitnessbanken, Olympische halters, dumbells en het functionele trainingsmateriaal kan allemaal prima gebruikt worden! We zijn erg blij dat we onze fitness-/krachtsporters ook iets kunnen bieden.

Maandag a.s. zullen we veel materiaal naar beneden moeten sjouwen en we zouden heel graag wat hulp willen bij het naar buiten brengen van het materiaal.

Wie zou ons alsjeblieft willen en kunnen helpen? Is tegelijkertijd een mooie workout haha... Je mag een appje sturen naar 0519 220091, zodat wij weten op wie we kunnen rekenen!


Laatste nieuws

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari