hermes
<< Terug

Start nieuwe seizoen

Datum: 16 augustus 2020 Start nieuwe seizoen

We hebben de laatste week van de zomervakantie gehad en dus ook de laatste week van ons zomerrooster. Dat betekent dat we vanaf komende week qua personeel weer redelijk op volle oorlogssterkte zijn, want iedereen is dan weer terug van vakantie. Met Patricia en Meintje hebben we twee vaste waarden die nog onzeker zijn vanwege blessures. Het is nog eventjes afwachten in hoeverre zij hun uren kunnen gaan draaien, maar jullie zullen hen sowieso weer zien achter de balie.

De afgelopen weken hebben we natuurlijk gedraaid met aangepaste openingstijden. Deels vanwege de vakanties, maar deels ook vanwege de Corona-perikelen. Wat betreft de groepslessen en het reserveren hiervan is het eigenlijk ontzettend goed gegaan! Het is duidelijk voor ons, maar zeker ook duidelijk voor de leden. Je kunt precies zien of er nog plek is in je favoriete les, je kunt zelfs op de wachtlijst, zodat je bij afmelding van iemand automatisch bericht krijgt dat je op de lijst staat, kortom, we zetten dit systeem van reserveren gewoon voort! Het zal ook gewoon moeten aangezien we op deze manier ook mooi in beeld hebben wie er steeds aanwezig moeten zijn e.d.(ivm Corona-registratie).

Nog even een puntje van aandacht:

Als je hebt gereserveerd voor een les, dan moet je op het sportcentrum alsnog je pasje door de scanner halen aan de balie, hoor! De meeste mensen doen dit al automatisch, maar soms glippen er een aantal mensen doorheen.... Maar wij moeten als sportcentrum elke dag een lijst uitdraaien van mensen die langs zijn geweest op SSD (ook vanwege het Corona-protocol). Dit geldt ook voor de mensen die meedoen aan de Bootcamp-les van Lotte. Dus eerst even naar binnen om je te registreren!

Voor de kinderen beginnen de danslessen, de judolessen en de kidsfitness ook weer vanaf 17 augustus.


Qua rooster gaan we elke zaterdag het nieuwe rooster voor de week erop online zetten. Dit bevalt ons goed en op deze manier kunnen we ook goed anticiperen op eventuele wijzigingen e.d. Vaak zal het rooster lijken op dat van de week ervoor, maar soms zijn er (onvoorziene) omstandigheden waardoor een les niet door kan gaan. Dan zetten we deze les bijvoorbeeld naar een ander tijdstip of zelfs naar en andere dag. Maar zoals gezegd is het de afgelopen weken op dezelfde manier erg goed gegaan; leden en personeel zijn er aan gewend en dat is heel prettig.

Vanaf week 34 (maandag 17 augustus) hanteren we nieuwe openingstijden. Als volgt:

Maandag tot en met vrijdag  09.00 - 12.00 uur & 14.00 tot 21.00 uur
Zaterdag                                 10.00 - 13.00 uur
Zondag                                   10.00 - 13.00 uur


 

Laatste nieuws

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari