hermes
<< Terug

Spinningmarathon voor Stichting Overlever

Datum: 14 januari 2019 Spinningmarathon voor Stichting Overlever

Op zaterdag 9 februari organiseert SportStudio Dokkum een 3 uur durende Spinning-marathon voor het goede doel. SportStudio Dokkum probeert ieder jaar een actie te houden voor een goed doel. Afgelopen jaar hebben we een mooie sportieve activiteit georganiseerd voor World Servants; Tine Vos, een fanatiek lid van SSD, is toen naar Myanmar geweest om te helpen bij de bouw van een school.

Dit jaar hebben we wederom gekozen voor een 'lokaal doel', te weten Stichting Overlever. Oprichter en fanatiek fietser Jan Fennema uit Damwoude is geboren met een leverafwijking. Op 5-jarige leeftijd kreeg hij een donorlever. Nu zet hij zich met zijn stichting in om meer levertransplantaties onder de aandacht te brengen. Wij vinden dit een prachtig doel, dat ook nog eens mooi aansluit op de sportieve activiteit!

We hebben bij onze groepslesorganisatie Les Mills 35 extra fietsen besteld die zij op hun beurt kosteloos ter beschikking stellen voor dit evenement. Er zijn dus met onze eigen fietsen erbij 50 fietsen beschikbaar voor de marathon!

Wat is precies de bedoeling?
We starten 's morgens om 10.00 uur met de marathon voor onze jeugdleden (de kidsfitnessers en de dansers). Zij fietsen 1,5 uur onder leiding van Lotte, Joyce, Simara, Merel en Cindy. Ze krijgen allemaal een sponsorkaart die ze hopelijk zo vol mogelijk weten te krijgen. Voor degene die het meeste geld ophaalt is er een leuke prijs!

's Middags om 13.30 uur is het de beurt aan de oudere fietsers. Elke fiets is voor 3 uren te huren voor €30,00. Dit kan door één en dezelfde fietser gehuurd worden. Maar misschien vind je 3 uren te lang en wil je graag je fiets 'delen' met iemand? Dat kan natuurlijk ook! Dan fiets je beide 1,5 uur. Dit kost dan wel €20,00 per persoon, maar dat heeft te maken met het feit dat we dan ook nog op een extra iemand moeten rekenen voor de maaltijd... Na afloop is er namelijk een gezamenlijke maaltijd voor alle deelnemers. Van elke €30.- gaat er €25.- naar het goede doel. Iedereen van 14 jaar of ouder mag meefietsen! Je hoeft niet perse lid te zijn van SportStudio Dokkum! Ken je dus iemand met wie je graag deze uitdaging aan zou willen gaan? Schroom dan niet om hem/haar mee te nemen!

Aanmelden kan aan de balie of door een mail te sturen naar sport@sportstudiodokkum.nl
De aanmelding is definitief na betaling van het sponsorbedrag.

Stap jij met ons op de fiets? Reserveer nu een fiets en fiets mee voor dit prachtige doel!


Eigenaar Dirk Monsma en Jan Fennema hopen dat de donaties vanaf nu binnenstromen!
(foto: Koos Scherjon)

Laatste nieuws

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari