hermes
<< Terug

Rooster Online lessen

Datum: 3 mei 2020 Rooster Online lessen

De 7e week van sluiting gaat alweer in en het begint nu toch best wel lang te duren allemaal. Twee weken geleden natuurlijk de domper dat we nog meer geduld moesten opbrengen en we merken bij onszelf (en ook bij de mensen om ons heen) dat er een bepaalde onrust begint te borrelen…. In onze vorige update gaf ik al aan dat wij er als SSD eigenlijk helemaal klaar voor zijn om de mensen gefaseerd en onder stricte maatregelen en regels te ontvangen. We hebben hier heel goed over nagedacht met behulp van onze brancheorganisatie NL Actief en wij hebben een prachtig protocol om onze leden weer te kunnen ontvangen. Maar ja, geduld, geduld, geduld….

Vanaf de eerste week van sluiting hebben onze partners van Les Mills en House of Workouts ons al enorm geholpen door hun virtuele programma’s kosteloos beschikbaar te maken voor de leden van SportStudio Dokkum. Normaal gesproken betaal je natuurlijk voor dergelijke diensten, dus dat is een mooie geste van hun kant. We weten dat veel van onze leden deze online workouts hebben gevolgd. Bovendien gingen mensen spontaan ook eens een ander programma volgen, hartstikke leuk natuurlijk!

De laatste weken kregen van de mensen veelvuldig te horen dat de ‘eigen instructeurs’ toch wel behoorlijk werden gemist; die instructeurs op de TV zijn leuk, maar het stukje herkenbaarheid van de vaste lessen op SSD werd gemist. Fijn om te horen natuurlijk en daarom zijn we dan ook de afgelopen week begonnen met het aanbieden van live-lessen via een besloten Facebook-groep. We hebben een Online Lesrooster gemaakt met 2 a 3 lessen per dag die dus door onze eigen leden gevolgd kunnen worden. Op dit moment zijn er al meer dan 170 leden lid geworden van de SportStudio Dokkum Online Squad!!

Mocht je dus nog geen lid zijn van deze groep, zorg dat je hem opzoekt op Facebook, meld je aan en als je inderdaad lid bent van SSD, dan zullen wij je toevoegen. Dan staat niets je meer in de weg om lessen te volgen van jullie vertrouwde Jannie, Sandra, Judith, Lotte, Jolanda, Cindy en Dirk. Doen!

Hieronder het lesrooster:

Laatste nieuws

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari