hermes
<< Terug

Prijzen tarieven blijven ongewijzigd bij SSD

Datum: 1 januari 2018 Prijzen tarieven blijven ongewijzigd bij SSD

TARIEVEN VAN SPORTSTUDIO DOKKUM BLIJVEN ONGEWIJZIGD

Normaal gesproken is het zo, dat de tarieven per 1 januari verhoogd worden met 1,5% volgens het prijsindexcijfer van het CBS. De kosten van inkoop, huur, nutsbedrijven, e.d. worden hierop ook aangepast en dan is het vrij normaal dat wij hierop anticiperen via een tariefverhoging.

In het afgelopen jaar hebben wij enorm geïnvesteerd in ons mooie sportcentrum. Er is een prachtige ballet barre geïnstalleerd in de danszaal. We hebben een zaal vol splinternieuwe indoor cycles aangeschaft. Er zijn voor de Body Pump-, CXWorx- en GRIT-lessen 30 sets nieuwe Les Mills Smartbar-materialen besteld. We hebben in juli een compleet nieuwe vloer aangelegd in de fitnesszaal. Er is veel nieuw materiaal gekocht in de fitnesszaal: (Olympische) halters, nieuwe trainingsbanken, functioneel trainingsmateriaal, etc. etc. Ook voor het nieuwe jaar hebben wij al een wensenlijstje om ons sportcentrum nóg mooier te maken voor de leden. We'll keep you posted....

Maar ondanks al deze investeringen hebben wij toch besloten om de tarieven dit jaar niet te verhogen. Ook de prijzen van de bar blijven hetzelfde. Zie het als een geste van onze kant naar onze trouwe leden en we hopen dat men het ook ziet als een blijk van vertrouwen van onze kant, dat we ook in 2018 een heel fijn, gezellig, inspirerend en spetterend sportief jaar mogen beleven met elkaar. Wij zullen er voor jullie zijn en hopelijk zijn jullie er voor ons!

Er staat weer veel moois te gebeuren....

Cheers to 2018!!
 

Laatste nieuws

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari