hermes
<< Terug

OUTDOOR FITNESS vanaf dinsdag beschikbaar

Datum: 18 mei 2020 OUTDOOR FITNESS vanaf dinsdag beschikbaar

Vanaf dinsdag 18 mei kunnen ook onze fitnessers buiten aan de slag! Hiervoor moet je via de SportStudio Dokkum app je trainingstijd reserveren.
In deze app vind je ook een aantal workouts die Simara en Lotte voor jullie hebben gemaakt. Ze staan onder de naam Outdoor gym #1 / Outdoor gym #2 / Outdoor gym #3 / Outdoor gym #4
Deze eerste week kun je op dinsdag, woensdag en vrijdag trainen van 16.00 – 20.00 uur, op zaterdag is de Outdoor Fitness geopend van 10.00 – 13.00 uur. Op donderdag is het Hemelvaartsdag en zijn we gesloten. Dit geldt ook voor de zondagen. Omdat het sportcentrum aan een doorlopende weg staat, vinden we dit niet zo gepast. Na deze week gaan we evalueren hoe het is gegaan en of dit de tijden blijven of dat het toch aangepast moet worden.
De volgende regels zijn belangrijk:

  • Er kunnen maximaal 15 personen reserveren per uur. Je reserveert per uur. Is er een plekje over na je uur, dan kun je in overleg wat langer blijven trainen.
  • Desinfecteer vooraf aan je training je handen.
  • Materialen moeten voor -  en na gebruik worden schoongemaakt.
  • Het is verplicht om met een handdoek en met schoenen aan te trainen.
  • Hou rekening met elkaar, waarbij de anderhalve meter gerespecteerd dient te worden.
  • Je mag meerder uren per week reserveren. Blijkt dat iemand elke dag op de lijst staat, waardoor een ander niet aan bod komt, dan gaan we contact met je opnemen en dan gaan we daarbij natuurlijk opnieuw kijken naar de fitnesstijden.
  • Blijf thuis bij (milde) verkoudheidsklachten en griepverschijnselen! Dit geldt natuurlijk ook voor onze sportinstructeurs.
  • Je bent zuinig met onze fitness-materialen. Buiten op straat mag er zeker niet met materiaal gegooid worden.
  • Helaas mogen jullie nog niet gebruik maken van onze binnen-faciliteiten zoals de bar, de kleedruimtes en de toiletten.  
  • Heb je jezelf ingepland van 19.00 uur tot 20.00 uur, dan zou het heel fijn zijn als je ons kunt helpen met het opruimen.
Wij kunnen niet wachten oom onze fitnessers weer te begroeten. Of je nu zware krachttraining doet of wanneer je je wilt richten op het werken aan je conditie of op een combinatie van beiden.  Alles is mogelijk in onze Outdoor Gym.
Dus we zien je reservering graag verschijnen! Op onze website kun je precies vinden hoe dit werkt.


 

Laatste nieuws

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari