hermes
<< Terug

NOVEMBER = WRK-MAAND

Datum: 21 oktober 2019 NOVEMBER = WRK-MAAND

NOVEMBER = WRK-MAAND! 

Sinds 2 jaar hebben we nu bij SportStudio Dokkum de WRK op het rooster staan. Dit is onze 30-minuten Small Group Training in de fitnesszaal.

Een WRK-circuit bestaat uit 8 verschillende oefeningen in de Small Group-ruimte in onze fitnesszaal. Dit circuit wordt 3 keer herhaald. Per oefening worden meestal tussen de acht en de twintig herhalingen uitgevoerd binnen 30 seconden, daarna heb je 30 seconden herstel en tijd om je voor te bereiden op de volgende oefening.

WRK vindt plaats in groepsverband van maximaal 8 deelnemers onder leiding van een WRK-instructeur. Door in kleine groepjes te werken is er steeds gerichte aandacht van de instructeur, zodat je zeker weet dat je de oefeningen altijd op de juiste manier uitvoert. Op deze manier haal je tijdens een WRK-circuit altijd het maximale uit je training!

Bij een WRK-circuit wordt het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.
WRK is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat WRK geen strikt instapniveau heeft. Het is dus geschikt voor iedereen!

Een WRK-circuit is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen. Een WRK-circuit bevat 8 oefeningen, steeds kracht en cardio afwisselend. Bovendien verveelt een WRK-training nooit, want de variatie in oefeningen is erg groot. Hierdoor krijgt je lijf elke keer weer nieuwe prikkels, wat het trainingsresultaat alleen maar verhoogt!

IN DE GEHELE MAAND NOVEMBER MOGEN ALLE LEDEN ONBEPERKT MEEDOEN AAN DE WRK-LESSEN!

Het moment om te ervaren wat deze Small Group Training voor je kan doen!!

Actievoorwaarden:

* Mensen die een WRK-stempelkaart hebben, hoeven vanzelfsprekend niet af te stempelen in November. Bovendien hebben zij voorrang als de les vol is!
* Na de actiemaand stappen we af van de stempelkaart. De oude stempelkaarten kunnen natuurlijk nog wel opgemaakt worden.
* Vanaf 1 december zullen we voor de WRK gaan werken met een upgrade van het abonnement, d.w.z. een maandelijkse fee waarmee je de gehele maand kunt meedoen aan de WRK-trainingen. We hebben verschillende types abonnementen en daarom gelden voor de upgrade de volgende regels:
Een WRK-upgrade gaat €10,00 kosten. Iemand met een 1x per week abonnement mag daarmee 1x per week WRK volgen, iemand met een 2x per week abonnement 2x per week WRK en iemand met een onbeperkt abonnement mag dan vanzelfsprekend onbeperkt WRK volgen. Leden met een Basis Fitness Abonnement mogen 1x per week WRK volgen met hun upgrade.


 

Laatste nieuws

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari