hermes
<< Terug

Kundalini Yoga stopt bij SportStudio Dokkum

Datum: 5 januari 2019 Kundalini Yoga stopt bij SportStudio Dokkum

De afgelopen 6 jaar heeft SportStudio Dokkum onafgebroken yoga op het lesrooster gehad. In 2011 zijn we begonnen met yogadocent Frank. Hij gaf Vinyasa Yoga en tot volle tevredenheid van ons mogen we wel zeggen. Er waren eigenlijk op dat moment helemaal geen plekken waar yoga beoefend kon worden in Dokkum en omstreken. Achteraf gezien zijn wij trendsetters geweest, want in de loop der jaren kwamen er steeds meer aanbieders van yoga in de regio, in allerlei verschillende soorten. Toen Frank op wereldreis ging, werd hij vervangen door Jannie Bouwkamp. Zij heeft onder de vleugels van SSD een poosje yoga gegeven, maar na een tijdje maakte zij haar droom waar door een eigen yogastudio te beginnen in Dokkum, Studio Puer. Dit was voor haar een mooie kans en tot op de dag van vandaag doet ze het hartstikke goed!
Tja, en toen kwam Tatjana op ons pad. Woonachtig in Leeuwarden, kwam zij naar Dokkum om onze leden kennis te laten maken met die bijzondere vorm van yoga, Kundalini. Een compleet andere soort dan wat de mensen gewend waren. De mensen moesten er in het begin behoorlijk aan wennen, maar in de loop van de tijd ontstond er een vaste schare liefhebbers. Waar we zijn begonnen met één les per week op de zondag, kwam er in 2013 zelfs nog een tweede les bij op de donderdagavond! Yoga zat enorm in de lift en niet alleen bij SSD. De yoga-aanbieders schoten als paddestoelen uit de grond en toen waren wij ineens één van de vele aanbieders.... Dit had zijn invloed op de bezoekersaantallen in de lessen, dat was wel duidelijk. We zijn toen eerst gestopt met de donderdagavond. De zondagmorgenles bleef nog steeds een populaire les. Tot de afgelopen zomervakantie.... Na de vakantie bleven de mensen veelal weg, Tatjana moest het vaak doen met 5 a 6 deelnemers. En dat is natuurlijk erg jammer. We hebben het er steeds over gehad met elkaar en we bleven het steeds een kans geven.... Maar als blijkt dat er geen opwaartse lijn meer zit in de deelnemersaantallen, dan is het gewoonweg niet meer rendabel om de les op het rooster te houden. Dan zijn de kosten hoger dan de opbrengsten. Het is dan ook met pijn in het hart dat wij in de kerstvakantie hebben besloten dat we gaan stoppen met de Kundalini Yoga bij SportStudio Dokkum. Soms moet je keuzes maken, ook al is dat hartstikke moeilijk...... Het spreekt voor zich dat mensen met een abonnement puur voor de Kundalini Yoga niet worden gehouden aan een maand opzegtermijn. Hun abonnement zal per direct worden beëindigd als ze dit willen, inclusief restitutie over de maand januari. Dat is het minste wat we kunnen doen...

Alles is steeds in goed overleg met Tatjana besproken en we willen graag benadrukken dat wij heel veel respect hebben voor de manier waarop zij de lessen bij ons heeft ingevuld. Tatjana ademt yoga, ze is een hartverwarmende persoonlijkheid, kortom, we hadden ons geen betere instructrice kunnen wensen. We hebben afgesproken dat we haar voor de toekomst graag terugzien voor het geven van workshops/lessenseries.

Om de mensen en collega's de mogelijkheid te geven om afscheid te nemen van Tatjana, verzorgt Tatjana haar laatste les op zondag 13 januari om 11.00 uur. Wat zou het leuk zijn als hier veel mensen op af zouden komen.... Een ieder is bij dezen van harte uitgenodigd!

Laatste nieuws

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari