hermes
<< Terug

Fijne positieve reacties op BARRE

Datum: 11 april 2018 Fijne positieve reacties op BARRE

Dinsdagavond 10 april mochten we dan eindelijk onze allernieuwste groepsles lanceren, Les Mills BARRE! Joyce was de twee weken ervoor al heel erg veel aan het oefenen geweest met Lotte en Cindy om er een fijne en feestelijke lancering van te maken. De inschrijflijsten waren bijzonder snel vol en dat was wel een teken dat er onder de leden een grote nieuwsgierigheid was ten opzichte van deze nieuwe ballet-workout....

Drie keer werd de BARRE gegeven en de reacties waren onverminderd positief! Mensen waren erg enthousiast over deze manier van trainen, over de muziek en vooral over het feit dat het écht weer eens een ander soort workout is. Met DansStudio Dokkum als inmiddels enorm grote dansschool binnen onze gelederen, lijdt het natuurlijk geen twijfel dat er dan veel animo is voor een dans- en balletgeoriënteerde workout als BARRE.

Natuurlijk is BARRE een prachtig programma als aanvulling op je danslessen. Maar het mooie van BARRE is, dat het voor iedereen een workout is, die prima te volgen is. Of je nu veel ervaring hebt met dans of helemaal niet, er zijn voldoende opties om te trainen naar eigen kunnen.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan ben je natuurlijk van harte welkom om eens een les te proberen!

Klik op de foto hieronder voor het fotoalbum van de lancering. Het zijn hele leuke foto's geworden... :)

Laatste nieuws

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari