hermes
<< Terug

Doorstart Judo bij SportStudio Dokkum

Datum: 19 september 2019 Doorstart Judo bij SportStudio Dokkum

Lieve judoka's, ouders en verzorgers,

We denken dat het voor iedereen wel even schrikken was, toen we vorige week maandag een mail kregen van Edwin Steringa over het per direct beëindigen van de judo bij SSD.
Dit had niemand verwacht en wij vonden het dan ook super jammer dat de judolessen in Dokkum zouden gaan stoppen.

Maar gelukkig hebben we goed nieuws! Vanaf woensdag 2 oktober kun je weer komen judoën bij meester Nico Harens.  Hij wil natuurlijk ook niet dat de judo stopt in Dokkum. Gelukkig gaat het met Nico zijn rug ook beter, waardoor we deze doorstart kunnen maken.

De judo gaat vanaf oktober door onder de vlag van SportStudio Dokkum! Samen gaan we ervoor zorgen dat we een fantastisch judoseizoen gaan krijgen. We hebben al hele leuke ideeën bedacht. 

De judolessen blijven op de woensdagmiddag:

14.45 uur - Groep 1 - leeftijd 5-8 jaar
15.30 uur - Groep 2 - leeftijd 8-11 jaar
16.15 uur - Groep 3 - leeftijd 11-16 jaar

Natuurlijk kijken we niet alleen naar de leeftijd van de judoka's, maar ook of je in de groep past. We kijken dus ook naar je judo-ervaring, lichaamsbouw en of je je veilig voelt in de groep.

De kosten voor 1 x per week Judo zijn €19.85  per maand. Het abonnement kan per maand opgezegd worden, waarbij één maand opzegtermijn in acht wordt genomen. 

Mocht Nico er onverhoopt eens niet zijn op woensdag, dan hebben we in Gienus Bakker een geweldige invaller gevonden. Wij werken al jaren met hem samen via de Friese Poort. Hij heeft ook jaren lesgeef-ervaring in de judo. Op deze manier kunnen de lessen gewoon doorgaan. 

Mocht Gienus onverhoopt ook een keer verhinderd zijn, dan hebben wij zelf genoeg ervaring om een sportieve, creatieve oplossing te vinden voor een les...


We horen graag of jullie er net zoveel zin in hebben als wij en of je van plan bent om 2 oktober te komen.

Ben je nieuw? Een proefles is altijd gratis, gemakkelijke kleding (die tegen een stootje kan) mee en dan ben je er helemaal klaar voor!

Alle judoka's zullen zich opnieuw moeten inschrijven bij SportStudio Dokkum. Hiervoor hebben we een handtekening van de ouders nodig. Het zou fijn zijn als we dit gelijk op 2 oktober kunnen regelen. 

Wist je dat het derde ( goedkoopste) gezinslid gratis sport bij Sport- en DansStudio Dokkum? 

Laatste nieuws

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari