hermes
<< Terug

De CycleStudio Dokkum-weken zijn van start gegaan!

Datum: 15 oktober 2018 De CycleStudio Dokkum-weken zijn van start gegaan!

De komende 6 weken staan bij SportStudio Dokkum in het teken van de fietslessen van Cycle Studio Dokkum. Cycle Studio Dokkum heeft 4 verschillende soorten indoor cycling op het programma staan en we willen graag dat zoveel mogelijk mensen eens kennis kunnen maken met een andere manier van fietsen. Vaak blijven mensen toch lang hangen bij dezelfde soort les en dat is natuurlijk prima. Maar het is juist ook leuk om zo nu en dan je trainingen een beetje af te wisselen, nietwaar? Daarmee geef je je lijf ook weer eens een andere 'trainingsprikkel'...

Via deze 6 actieweken in oktober en november willen we graag zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met Cycle Studio Dokkum. We hebben daarom een actie bedacht voor zowel de (vaste) leden als voor nieuwe leden!

WAT IS DE ACTIE EN HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

- Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen bij de balie een stempelkaart halen. 
- Op de kaart staan alle vier lessen vermeld: Spinning Interval, Spinning Endurance, RPM en SPRINT.
- Een deelnemer aan deze actie dient 3 van de vier programma's een keer gevolgd te hebben binnen de actieperiode. Let op, je mag dus ééntje overslaan! De instructeur stempelt na de gevolgde les je kaart.
- Bij een volle kaart vult de deelnemer zijn/haar naam en telefoonnummer in op de achterkant en hij/zij levert de kaart in aan de balie. 
- Begin december zullen uit alle inzendingen de prijswinnaars per verloting worden bekendgemaakt.
- Je mag als lid meerdere kaarten indienen. Hoe meer je fietst, hoe meer kans op een mooie prijs.
- Nieuwe mensen mogen maximaal 1 kaart gebuiken. De actie komt dus neer op 3 GRATIS proeflessen..... Besluiten ze om in te schrijven in de actieperiode, dan mogen ze vanzelfsprekend een tweede of zelfs derde kaart indienen/'volfietsen'. 
- Vaste leden opgelet: Als een door jou meegebracht lid in de prijzen valt, dan win jij op jouw beurt een maand GRATIS sporten! Mobiliseer dus familie, vrienden, kennissen, buren en collega's en kom fietsen bij Cycle Studio Dokkum!Hieronder voor de volledigheid nog even de verschillende beschrijvingen van de cycleprogramma's van Cycle Studio Dokkum:Laatste nieuws

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari