hermes
<< Terug

Dansvoorstelling Roadtrip was weer een enorm succes

Datum: 17 juli 2018 Dansvoorstelling Roadtrip was weer een enorm succes

En dan zit het er alweer op..... Op zaterdag 7 en zondag 8 juli j.l. was de stadsschuwburg de Harmonie voor de 3e maal dé plek van het jaar voor de dansers van DansStudio Dokkum. Maar liefst 3 keer hebben we de ruim twee uur durende show 'Roadtrip' mogen tonen aan het massaal toegestroomde publiek. Ouders, opa's, oma's, broers, zussen, vrienden en vriendinnen hebben wederom kunnen genieten van een prachtige voorstelling. De show was zeer divers en de reacties na de tijd waren ook weer bijzonder positief. We hebben heel veel complimenten gehad over zowel de dansen als over de organisatie en dat doet je enorm goed.... Want het is elk jaar toch echt wel weken en weken buffelen, hoor! Natuurlijk wordt er van de dansers veel verwacht om op het podium iets goeds te laten zien. Maar vergeet ook niet het draaiboek van de organisatie om zoiets groots ook daadwerkelijk goed te laten verlopen. Er komt veel bij kijken en dan is het heel bevredigend als mensen dat ook terugzien, daar doe je het allemaal voor!

Het blijft voor ons een voorrecht om als klein begonnen dansschool het binnen zo'n relatief kort tijdsbestek van twee jaar te schoppen tot de grootste dansschool in Noord-Oost Friesland, dat je en passant ook nog de Nederlandse titel weet te bemachtigen het afgelopen jaar en dat je dan als 'kers op de taart' het dansseizoen mag afsluiten met een dansvoorstelling waarmee je gewoon drie keer nagenoeg uitverkocht bent in de grootste schouwburg van Friesland! We zijn hier erg trots op...

Alle dansers, collega's, vrijwilligers en iedereen die heeft geholpen, enorm bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie is het gewoonweg onmogelijk om dit elk jaar te organiseren! Dank, dank, dank....... :)

Om nog even extra na te kunnen genieten, presenteren wij met trots de prachtige fotoregistratie van Roadtrip, gemaakt door Bauke Monsma Photography. Deze fotoserie is naar onze mening een perfecte weergave van de magische dansvoorstellingen die we hebben beleefd met z'n allen. Klik op de foto's hieronder om naar de fotoalbums te gaan. Er zijn twee delen. Geniet!

   

Laatste nieuws

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari