hermes
<< Terug

Compensatieregeling Coronacrisis

Datum: 3 mei 2020 Compensatieregeling Coronacrisis

Compensatieregeling Coronacrisis

Naar aanleiding van de naderende incasso van mei, willen wij jullie graag even kort informeren omtrent de financiële kant rondom de Coronacrisis. We gaan inmiddels de 7e week in, waarbij we noodgedwongen op last van de overheid onze deuren gesloten moeten houden. Tot nu toe zijn wij enorm blij en zelfs ontroerd door de vele positieve berichtjes die we van onze leden krijgen via welk kanaal dan ook. Appjes, mailtjes, kaartjes en zelfs cadeautjes….ontzettend bedankt hiervoor. Dat doet je enorm goed! Hoe waardevol is het, dat mensen gewoon hun abonnementen laten doorlopen terwijl ze er niet direct gebruik van kunnen maken. Velen hebben aangegeven dat ze ons onvoorwaardelijk willen blijven steunen, vooral ook omdat ze na de crisis graag weer bij ons mooie sportcentrum willen komen sporten!

En ja, natuurlijk doen wij enorm ons best om met geschikte alternatieven te komen. Dit hebben we eigenlijk vanaf week 1 al getracht in goede banen te leiden. Het aanbieden van ons Online-programma, het uitlenen van veel van ons (fitness) materiaal, het contact dat we met veel van onze leden hebben gehad, noem maar op… Op deze manier kunnen mensen toch nog in bepaalde mate gebruik maken van hun abonnement.

Maar nu het allemaal wat langer duurt dan gehoopt, vinden wij toch dat de trouw van onze leden best beloond mag worden. Het pauzeren van alle abonnementen is voor een klein sportcentrum als het onze gewoonweg niet haalbaar. De kosten lopen gewoon door en dan is de maandelijkse incasso toch écht wel noodzakelijk. Op deze manier kunnen we ons personeel netjes blijven doorbetalen, kunnen we onze vaste lasten zoals huur, gas/water/licht, belastingen blijven betalen, kortom, we kunnen niet zonder…

Wij hebben bedacht dat het leuk zou zijn als de mensen een keuzemogelijkheid hebben. Vanzelfsprekend is de situatie van elk van onze leden anders en dat geldt ook voor de behoeften van een ieder. Misschien wil iemand toch eigenlijk wel wat hulp bij het afvallen en is dat een doel. Of misschien wil iemand gewoon een maand gratis sporten? Wellicht lijkt Personal Training je iets, maar je weet niet of dit bij je past? Wellicht krijg je nu tóch die vriend(in) mee naar SSD…


Wat kunnen we de mensen nu wel bieden ter compensatie?

Je kunt als lid van SportStudio Dokkum een keuze maken uit 6 verschillende opties:

Keuze A:     1 maand GRATIS sporten in 2021

Keuze B:     €75,00 korting op een Ben Fit-voedingstraject

Keuze C:     2 Personal Training-sessies van 30 minuten

Keuze D:     een 8-rittenkaart voor een vriend(in), een collega of buurman/vrouw

Keuze E:     3D-Body Scan + adviesgesprek

Keuze F:     een lotnummer voor een MEGA hoofdprijs t.w.v. €675,00


Op onze website komt een invulformulier waarbij elk lid zijn keuze kan maken. Op deze manier krijgen wij mooi in beeld wat iedereen kiest als compensatie voor zijn/haar gemiste weken sporten. Zodra deze poll op de website gereed is, dan zullen we jullie dit laten weten via onze sociale kanalen. Leden hebben tot 25 mei de tijd om hun keuzes kenbaar te maken. Daarna vervalt het recht op de compensatie. Dat is een mooie ruime termijn denken we… We hopen hiermee onze leden toch een beetje een blijk van waardering te tonen voor hun trouw en hun geduld.

LET OP: Deze regeling geldt vooralsnog alleen voor leden van SportStudio Dokkum, niet voor de dansers van DansStudio Dokkum! Voor hen zijn we aan het kijken naar een passend alternatief. Misschien overbodig om te melden, maar als je abonnement opgeschort is tijdens deze Coronacrisis, dan geldt​ deze keuzemogelijkheid vanzelfsprekend niet.

Voorwaarden en uitleg Compensatieregeling:

  • Elk lid mag maar één keuze doorgeven.

  • 1 maand GRATIS sporten in 2021: het lid mag zelf kiezen in welke maand hij zijn/haar maand gratis wil gaan verzilveren. Alles natuurlijk wel in overleg met het management. Als bijvoorbeeld blijkt dat enorm veel mensen kiezen voor de maand februari, dan kan het zo zijn dat het management van SSD gaat vragen of een andere maand wellicht een optie is… Waarom kun je hem pas verzilveren in 2021? Dan hebben wij nog mooi even de tijd om na deze Coronacrisis de boel weer even op orde te krijgen. We hopen op jullie begrip hiervoor. Keuze A dus voor die maand GRATIS!

  • Het Ben Fit-leefstijlveranderingstraject is een 12-wekelijks traject waarbij gewerkt wordt aan het verbeteren/veranderen van je leefstijl. De drie pijlers waarop Ben Fit gebaseerd is, zijn voeding, beweging en ontspanning. De coaching is zowel in fysieke gesprekken als online. Je krijgt elke week een voedingsschema, er zijn wekelijk of tweewekelijks weegmomenten. De normale prijs van een Ben Fit-traject is €249,00. Hierop krijg je dus €75,00 korting. Ben jij er aan toe om je leefstijl om te gooien? Vink dan aan: ‘Keuze B’!

  • De Personal Training-sessies zijn op basis van een 30-minuten training. Het lid heeft de keuze uit 4 PT’ers: Lotte, Simara, Cindy of Dirk. De PT-sessies zijn niet-persoonsgebonden. Een lid mag ook éénmalig iemand anders meenemen voor de training. Hierbij levert het lid dan wel meteen beide tegoedbonnen voor PT in. Misschien wel zo gezellig, toch? Keuze C it is!

  • Misschien probeer je al een hele poos om je vriend(in), collega, buurvrouw of buurman enthousiast te maken voor sporten bij SSD, maar is het tot nu toe nog niet gelukt? Dan is deze 8-rittenkaart misschien datgene wat hem/haar over de streep trekt? 8x trainen is toch twee maanden lang 1x per week…. Samen sporten is toch altijd leuker dan in je eentje…. Keuze D is de keuze die je wilt! 

  • 3D-Body Scan: wij hebben voor de Coronacrisis geïnvesteerd in een revolutionair product, de STYKU 3D-Body Scan. Deze 3D-scanner biedt de mensen een prachtige kijk op hun lijf. Normaal gesproken werken we altijd met de Tanita weegschaal, waarbij, naast het gewicht, ook het vetpercentage en de spiermassa gemeten wordt. Op zich een prima methode om inzicht te krijgen. Maar de STYKU maakt een algehele 3D-scan van je lichaam, waarbij hij naadloos alle metingen en waarden analyseert. Je krijgt een gedetailleerd verslag van je scan in je mailbox, zodat je altijd terug kunt grijpen naar je resultaten. Bovendien kunnen we op basis van deze precieze scan een heel mooi plan maken op gebied van voeding en training. De scan is dus ook heel mooi te combineren met het Ben Fit-voedingstraject. Als je dus keuze E kiest, dan krijg je van ons dus op afspraak een 3D-Body Scan + een adviesgesprek.

  • Houd jij wel van een gokje wagen en wil je graag kans maken op een prachtige hoofdprijs t.w.v. €675,00? Dan is keuze F de juiste keuze voor jou. Wij gaan namelijk een jaar lang gratis en onbeperkt sporten verloten!! Als je hem wint, dan wordt je dus eigenlijk een jaar gecompenseerd voor twee maanden gemiste lessen!! Wie niet waagt…... LET OP: De loterij gaat door op voorwaarde dat er teniminste 25 deelnemers zijn! Is dit niet het geval, dan zal er een andere oplossing gezocht worden m.b.t. de compensatiemogelijkheid. De trekking is in december 2020!

     

Laatste nieuws

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari