hermes
<< Terug

Cheers To A New Start

Datum: 29 juni 2020 Cheers To A New Start

Op woensdag 1 juli a.s. is het zover....we mogen weer open!

Maanden van onzekerheid, toch wel stress en teleurstelling liggen achter ons, EINDELIJK!! Tegelijkertijd was deze Coronacrisis ook een mooi moment van bezinning voor ons. We hebben eens heel goed naar ons bedrijf gekeken en we hebben ons bewust afgevraagd waarom we in 2010 zijn begonnen met SportStudio Dokkum. Dat heeft ons eerlijk gezegd een enorme energieboost gegeven! Op een gegeven moment heb je het zo druk met van alles en nog wat, dat je 'je missie' wel eens uit het oog verliest. Deze gedwongen periode van bezinning heeft ons veel gebracht in dit opzicht en we zijn er van overtuigd dat we er vele malen sterker uit zullen komen dan dat we erin zijn gegaan. We hebben onwijs veel zin om te gaan knallen vanaf woensdag!

We hebben de afgelopen maanden enorm ons best gedaan om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken en de reacties van jullie waren hartverwarmend. Dat heeft ons enorm goed gedaan en heel eerlijk, dat heeft ons ook op de been gehouden! Ja, we hebben de afgelopen maanden veel meer opzeggingen gehad dan normaal en dat is best even pittig geweest, maar het overgrote deel van onze leden is enorm loyaal en begripvol geweest. Daar zijn we toch echt wel even stil van geweest, hoor…. 

Grote dank gaat ook uit naar ons team. Zij zijn van grote steun geweest en ze hebben zich echt van hun beste kant laten zien. Soms zo ontzettend ver buiten hun eigen comfortzone (online lesgeven via Facebook!!!), maar altijd met een glimlach. Wat hebben we een werk verzet met z’n allen… Enorm bedankt, team!

Ook willen we graag een aantal mensen bedanken die op wat voor manier dan ook hebben bijgedragen aan het feit dat SportStudio Dokkum nog overeind staat: Dhr. Constant van Content Gordijnatelier voor het kosteloos beschikbaar stellen van de ruimte beneden waardoor wij onze buitenlessen met groot succes hebben kunnen geven, wat een geweldige huurbaas. Mag ook wel eens gezegd worden… Anco van Vliet van &Uzelf voor zijn tomeloze energie en spirit om samen met ons de weg in te slaan naar een nóg mooier en professioneler sportcentrum en dito dansschool. Wij zijn erg blij dat jij op ons pad bent gekomen…. Romke Hekstra van Hekstra Bedrijven voor het verzorgen van onze Outdoor Gym. Fijn dat je altijd zo meedenkt met ons en dat niets teveel is gevraagd. Les Mills Nederland en House of Workouts voor het kosteloos beschikbaar stellen van hun online content. Onze leden hebben met name in het begin van de crisis veel aan jullie gehad, dank daarvoor. 

Als laatste willen we graag onze lieve familie en vrienden bedanken voor de afgelopen tijd. We hebben veel aan jullie gehad, in praktische zin (huishouden, boodschappen, het verzorgen van de dieren, de tuin….lijkt vanzelfsprekend, maar o zo belangrijk) en op het mentale vlak.

In het bijzonder natuurlijk Chloë en Amélie…. We zijn niet altijd even gezellig geweest door alle perikelen en we waren soms meer op SSD dan thuis, maar wat hebben jullie je er geweldig doorheen geslagen. Een compleet ander ritme, geen school, veel vrije tijd, toch schoolwerk moeten combineren met klusjes thuis en dan toch ‘gewoon’ Chloë door naar HAVO 5 en Amélie naar HAVO 3, ondanks alles….. Trotser kun je ons niet maken lieverds…..jullie zijn BADASS!! 

Dit wilden we graag nog even kwijt.

We proosten op deze nieuwe start in alle opzichten en we zien jullie hopelijk allemaal snel op het sportcentrum. Cheers to a New Start!!


Liefs,

Dirk en Cindy.


Laatste nieuws

September

Augustus

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Juni

April

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari