hermes
<< Terug

Body Attack 100

Datum: 27 maart 2018 Body Attack 100

LANCERING BODY ATTACK 100

Op maandag 26 maart was het eindelijk zover.... De voorpret was al een aantal weken voelbaar op SSD en Judith, Joyce en Suzanne hadden al menig trainingsuurtje erop zitten om van deze lancering een daverend succes te maken. En een succes was het!
Beide groepen zaten hartstikke vol en het enthousiasme spatte er vanaf, zowel bij de instructeurs als bij de deelnemers....

Voor Les Mills is dit wereldwijd ook een echte mijlpaal, Body Attack bestaat dit jaar officieel 25 jaar en dat is toch wel een enorm succes. In Dokkum bieden wij het al aan vanaf release 32, Judith zei het zelf al, zij is begonnen met release 37 (als 18-jarige destijds). En hoewel de populariteit van Body Attack in de afgelopen jaren zo nu en dan wat terugliep (dat is vaak het geval met groepslessen), mogen we toch wel concluderen dat het sinds een jaar of drie toch wel stevig op het rooster staat bij SSD met drie lessen per week op dit moment....

Release 100 is een knaller van een release met voornamelijk old-school Attackmuziek. Een killer van een workout, maar de muziek geeft zoveel energie terug zodat de zware training toch een stuk aangenamer aanvoelt... ;)

We kunnen terugzien op een geweldige lancering die er volgens ons aan heeft bijgedragen dat nóg meer mensen enthousiast zijn geraakt voor Body Attack!

Klik op de foto hieronder om naar het fotoalbum te gaan. 

Laatste nieuws

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Augustus

Juli

Mei

April

Maart

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

April

Maart

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Juli

Juni

Mei

Januari