hermes

STYKU 3D Body Scan

De 3D-camera van de STYKU kan miljoenen metingen met een nauwkeurigheid van 2 mm uitvoeren. Deze Body Scan kan je lichaam in 3D reconstrueren. Met deze meting wordt er geen enkele meting aan het toeval overgelaten. Uniek in het Noorden!
Wij zijn in Noard-East Fryslân het enige sportcentrum dat deze fantastische 3D scan kan aanbieden!

Voor elke sporter die werkt aan zijn/haar lichaam is de STYKU een aanrader. Of je nu graag wilt afvallen of je wilt heel gericht gaan werken aan bepaalde spiergroepen. Het zal je nog meer stimuleren je doelen naar een gezond en fitter lichaam te halen, want het maakt perfect zichtbaar hoe je lijf eruitziet en hoe het uiteindelijk verandert!

Dit wil jij toch ook?

Hoe werkt een 3D Body Scan?

Voor de beste en meest perfecte weeg-en meetanalyse maken wij gebruik van de STYKU 3D Body Scan: Je kunt zelf jouw persoonlijke doelen vaststellen. Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt met een ongelofelijke hoge precisie het lichaamsvet aangegeven. Uit de volledige bodyscan kan bijvoorbeeld blijken dat je naast gewichtsverlies ook moet werken aan de lichaamsbouw en het versterken van de spieren. Met behulp van de Styku scanner kun je de ontwikkelingen van je lichaam volgen en zien hoe je dichter bij jouw persoonlijke doel komt.

De volledige gegevens van deze scan ontvang je ook direct via de mail.

De metingen met de Styku zijn contactloos.