hermes

SPRINT

Les Mills SPRINT is geen gewone workout, maar en High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. 
Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met minimale belasting van je gewrichten. De SPRINT workout is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke en mentale grens.

Er is geen twijfel over mogelijk. Het is wetenschappelijk bewezen dat SPRINT werkt. Het HIIT effect betekent dat je uren na de workout nog extra calorieën verbrandt, beter bekent als het EPOC effect. Daarnaast wordt de productie van het groeihormoon in je lichaam gestimuleerd. Dit hormoon is onmisbaar om snel in shape te komen.

Je hoeft geen ervaren fietser te zijn om aan SPRINT deel te nemen. De indoor cycle beschikt over een weerstandsknop, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je eigen niveau. Belangrijk is om de eerste keer SPRINT gewoon te ervaren. Maak van SPRINT jouw workout en doe je ding!

We raden je aan om lekker zittende sportkleding aan te doen. Een fietsbroek is handig, maar niet noodzakelijk. Neem ook een flesje water en een handdoek mee.

ARE YOU FAST ENOUGH?
 


Di, Vr
Dirk, Lotte