hermes

Spinning

Hou je van fietsen, maar zit het weer niet echt mee? Heeft jouw fiets geen versnellingen en heb je altijd tegenwind? Geen nood, want Spinning bied je de mogelijkheid om ongeremd een uurtje te fietsen in onze prachtige Indoor Cycling-zaal. Het principe van Spinning is hetzelfde als RPM, met het verschil dat nu de instructor de muziek uitkiest. Je kunt dus ‘verwend’ worden met een gouwe ouwe, een beukend trance-nummer, een regelrechte meezinger of zelfs een echte Duitse schlager! Heb je dus een favoriet nummer en lijkt het je geweldig om daarop te fietsen? Tip je instructor!

Gezelligheid is dus gegarandeerd, maar vergis je niet, want het kan behoorlijk zwaar worden! Een uur lang fietsen we langs een denkbeeldig parcours met bergen, tijdritten en sprints, net als in de Tour de France!! Het is ook nog eens een hele snelle manier om vet te verbranden en om je conditie te verbeteren. Iedereen fietst op zijn/haar eigen niveau, dus van beginner tot gevorderde, iedereen kan meedoen! 

Op ons Lesrooster kun je twee soorten Spinninglessen vinden: Spinning duurtraining ( ook heel geschikt voor de buitenfietsers)  en Spinning interval. Kom beide lessen gewoon een keer proberen en ervaar welke les jouw voorkeur heeft!

Spinning laat zien dat resultaat en gezelligheid heel goed samengaan!


Wo
Dirk, Bart