hermes

Sh'Bam

Heb je Body Jam al eens geprobeerd, maar vond je dit best moeilijk te volgen? Het nieuwste dance-programma van Les Mills laat je kennismaken met eenvoudiger, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. 

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is.

Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 
Een SH'BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muziektracks. Elke track heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat.

  • De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.
  • Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook ultra-fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest hippe muziek, met zowel nieuwe nummers als golden oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dansmoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks, zorgt er voor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.
  • Je zult er helemaal in opgaan, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch-oefeningen. 
'The Sky Is The Limit' bij SH'BAM!!


Ma, Do
Cindy