hermes

Personal Training

Mijn naam is Dirk Monsma. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen mij als eigenaar van SportStudio Dokkum, alwaar ik, naast het management, onder andere ook een groot deel van de groepslessen voor mijn rekening neem. Sinds kort werk ik ook als Personal Trainer op ons mooie sportcentrum! Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelstellingen. Of deze doelstellingen nu liggen op het gebied van afvallen, conditieverbetering, krachttraining of leefstijlverandering, samen met de klant creëer ik een haalbaar trainingsschema om tot het gewenste eindresultaat te komen.
 
Als Personal Trainer begeleid ik klanten 1-op-1 of in kleine groepen van maximaal 4 mensen.
De begeleiding wordt geheel afgestemd op de wens van de klant en op deze manier probeer ik een bijdrage te leveren aan zowel de fysieke - als de mentale ontwikkeling. Want naast de fysieke uitdagingen die de klanten zullen ondergaan, probeer ik ook invloed uit te oefenen op de mentale weerbaarheid van de klant:

POSITIEF DENKEN ….is minstens zo belangrijk als flink trainen en letten op je voeding.Met een positieve instelling wordt alles makkelijker en ik probeer hoog in te zetten op deze factor tijdens mijn begeleiding. Plezier in het sporten is hierbij van groot belang. Ik zal er met behulp van mijn onuitputtelijke energie, mijn motiverende begeleiding en mijn creativiteit voor zorgen dat het sporten leuk wordt en allesbehalve eentonig!

Bij SportStudio Dokkum vinden we het belangrijk om aan reële doelstellingen te werken, die onder normale omstandigheden haalbaar zijn voor de klant. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek bepalen we een dergelijke doelstelling en hoe lang het duurt om die doelstelling daadwerkelijk te behalen. Vervolgens bekijken we hoeveel trainingen er per week nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.
 
Er zijn tal van opties op het gebied van Personal Training. Het hoeft namelijk niet zo te zijn, dat er alleen maar met een Personal Trainer gewerkt hoeft te worden. Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan een combinatie van 1 keer per week PT in combinatie met 1 of 2 keer per week een groepsles of reguliere fitness. Er is heel veel mogelijk en alles wordt natuurlijk afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Een Personal Trainer kan voor sommigen nét even dat extra steuntje in de rug betekenen op weg naar een positieve levensstijl!
 
 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via sport@sportstudiodokkum.nl of telefonisch via 0519 220091 (SportStudio Dokkum).


Dirk, Cindy