hermes

Massagepraktijk Baransu

Sinds december 2017 is SportStudio Dokkum een samenwerking aangegegaan met Massagepraktijk Baransu. Hieronder schrijft eigenaar Leendert Adema wat deze samenwerking voor u kan betekenen:

Mijn naam is Leendert Adema, geboren in 1967 te Ferwert. Na vele andere banen ben ik uiteindelijk in 2010 begonnen met de opleiding tot massage-therapeut. Deze beslissing is één van de beste beslissingen in mijn leven geweest; eigen baas zijn, mensen helpen door mijn handen, geen baan waarbij de werkdruk hoog ligt maar dat ik zelf kan bepalen hoe ik werk.  

Sinds 2014 woon ik in Dokkum. Ik ben in 2016 getrouwd met Gerda en wij wonen met veel plezier aan de Swanneblomstrjitte. Ik heb vier bonus-kinderen waarvan er twee bij ons wonen. Ook heb ik hier een mooie praktijkruimte. 

In 2013 heb ik mijn diploma behaald voor Shiatsu, klassieke massage, bindweefselmassage en voetreflexologie, waardoor ik nu massagetherapeut ben.
In de jaren daarna heb ik Sotai, sportmassage en medical taping als opleiding gedaan. Dit jaar ben ik bezig met blessure-preventie, volgend jaar doe ik nog de opleiding lymfedrainage. Dit met het doel om dan sport-therapeut te worden. 

Sinds 2013 heb ik een praktijk aan huis en vanaf 2017 een samenwerkingsverband met SportStudio Dokkum. Al jaren sport ik hier met veel plezier en ben ik inmiddels voor velen een bekend gezicht. Een aantal leden komt al sinds 2013 bij mij in de praktijk en nu ben ik op de maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur te vinden bij SportStudio Dokkum 

Samen met de cliënt wil ik werken aan voorkoming van blessures en, in geval van blessures, voor een spoedig herstel door middel van massage, taping en advies. 

Niet alleen een massage voor ontspanning, maar ook klachtgerichte massage hoort tot de mogelijkheden. Krachtsporters en kickboksers behandel ik ook ter voorbereiding van wedstrijden. 

 Op vertoon van de SSD-lidmaatschapspas krijgen leden 10% korting op een behandeling.

30 minuten € 27,50
60 minuten € 52,50 

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je vaak een gedeelte vergoed van de zorgverzekeraar!