hermes

Les Mills Barre

Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training.

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.
 

VOORDELEN

Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Feel a beautiful burn and a sense of grace as you escape the everyday.

WAAROM WERKT HET?

Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld. Les Mills BARRE combineert een cardio piek met intensieve, high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren.

WAT KAN IK VAN EEN BARRE LES VERWACHTEN?
Les Mills BARRE is een 30 minuten op ballet geïnspireerde workout waarbij je je hele lichaam vormt en versterkt. We beginnen met een warm-up, gevolgd door een reeks van cardio oefeningen waarbij we opbouwen naar een cardio piek. Daarna gaan we over tot ballet strength en gebruiken hierbij lichte handgewichtjes en we eindigen met ballet oefeningen om de full body training te completeren.

WAT VOOR KLEDING MOET IK AAN?
Draag comfortabele kleding waar je makkelijk in kunt bewegen – bijvoorbeeld een panty of een legging. Je hebt ook sokken nodig omdat je je schoenen uittrekt."

IK BEN ZWANGER. KAN IK DAN NOG AAN BARRE DOEN?
Les Mills BARRE kan helpen bij het stevig houden van je core en spieren tijdens de zwangerschap. Veiligheid is onze nummer 1 prioriteit, dus we raden je aan om advies te vragen aan je arts of verloskundige die jouw medische geschiedenis kent. Praat ook met je instructeur en laat weten dat je zwanger bent. Hij of zij kan je opties geven.

De Les Mills BARRE zal worden gegeven op de volgende tijden:

Dinsdagmorgen     09.30 uur
Dinsdagavond       19.30 uur
Donderdagavond   20.30 uur


 


Di
Joyce