hermes

Last Minute Wijzigingen

WIJZIGINGEN WEEK 31

De bouwvak is haar tweede week ingegaan en dat betekent dat we ook voor deze week even goed hebben moeten puzzelen. Er zijn nu in totaal 9 personeelsleden op vakantie en dat betekent dat we met een beduidend kleinere bezetting het sportcentrum moeten draaien. Qua lessen hebben we nog steeds veel in de aanbieding, maar het kan zijn dat jouw favoriete les wellicht op een ander tijdstip gegeven wordt of zelfs een keertje niet.... Houd de app dus goed in de gaten!

Onze kinderoppas Ingrid geniet nog van haar welverdiende vakantie. De kinderoppas-ruimte blijft wel gewoon beschikbaar, dus kinderen zijn van harte welkom, maar er is dus geen toezicht. De ouders blijven verantwoordelijk voor hun eigen kinderen!
De zomervakantie is officieel begonnen en dat betekent ook meteen dat het zomerrooster is ingegaan. We zijn de afgelopen weken al flink gewend geraakt aan het rooster per week. Op zaterdag zetten we het rooster voor de nieuwe week in de app en op de website. Alles valt een beetje samen natuurlijk; het feit dat we nét weer open zijn, het feit dat we ons toch nog behoorlijk aan de geldende protocollen dienen te houden, waardoor we soms keuzes moeten maken... Tel daar bovenop dat ons personeel vanaf nu ook mag gaan genieten van hun welverdiende vakanties. Zij hebben de afgelopen weken keihard gewerkt en de vakantie is hen dan ook van harte gegund.... Concreet betekent dit wel dat het soms consequenties heeft voor het rooster, want met name in de bouwvakweken zijn er heel erg veel collega's tegelijkertijd op vakantie. Tja, en dan kunnen gewoon niet alle lessen doorgaan zoals jullie gewend zijn. Maar vanzelfsprekend zullen we onze uiterste best doen om toch elke week een mooi programma voor jullie te bedenken. We mogen dus weer naar binnen, maar we zullen ook nog een aantal lessen in de buitenlucht blijven geven zolang het weer het toelaat. We horen van de leden dat men de buitenlessen toch ook wel als heel fijn ervaren. Bovendien is het voor de spreiding van de mensen een mooie oplossing dat we zowel binnen als buiten kunnen sporten.

Wat betreft de weersomstandigheden moeten mensen gewoon heel goed de app in de gaten houden en onze website/sociale kanalen. We proberen iedereen tijdig te bereiken wanneer een les onverhoopt niet door kan gaan, maar we hopen ook dat onze leden zelf een beetje verantwoordelijkheid nemen door te checken voordat ze van huis gaan. Dat voorkomt teleurstelling... 


LET OP: Reserveren voor de lessen kan louter en alleen via onze SportStudio Dokkum-app.

Mocht je nog niet een uitnodiging van ons hebben ontvangen in de mail, dan kun je even een app sturen naar 0519 220091 en dan regelen we het! Je moet je account dan even aanmaken op een laptop/computer. Dit kan niet via de mobiel. Zodra je je account hebt aangemaakt kun je de app gebruiken met al haar functies!