hermes

Last Minute Wijzigingen

WIJZIGINGEN IN HET ZOMERROOSTER I.V.M ZIEKTE
We hebben op dit moment een beetje een overmachtssituatie m.b.t. de groepslessen. Deze week aren we al minimaal bezet i.v.m. de vele collega's die vakantie vieren, maar alsof de duvel ermee speelt is ons team nu ook 'aan de beurt' als het gaat om ziekte. Enorm balen natuurlijk, maar we proberen één en ander zo goed mogelijk op te lossen voor de leden. Dat er dan soms noodgedwongen wijzigingen zijn en/of lessen uitvallen of vervangen worden door andere lessen, dat is dan maar even zo....we proberen te allen tijde een alternatief te bieden! Judith heeft zich gisteren ziek gemeld en nu is ook Jannie geveld door een vervelende oorontsteking. Logisch dat je dan geen les kunt geven natuurlijk.... De komende dagen zien er dan ook een beetje anders uit dan op het zomerrooster gepland stond. Wij willen jullie dan ook met klem verzoeken om het lesrooster elders op de site even goed te checken. Dat voorkomt teleurstellingen... We gaan uit van jullie begrip.... weet dat we sowieso steeds onze uiterste best doen om een oplossing te vinden! Klik op de foto hieronder om meteen naar het rooster te gaan. 


TERUG VAN WEGGEWEEST: DFENSE!!
Dit jaar hebben we de DFense op het zomerrooster gezet tijdens het zomerrooster. Op dinsdag 14 en dinsdag 21 augustus gaat Suzanne deze les verzorgen om 20.45 uur (na haar Body Combat-les). Naar alle waarschijnlijkheid zal de DFense na de vakantie terugkeren op het reguliere lesrooster. Maar hiervoor willen we natuurlijk wel graag weten of mensen de les ook op het rooster willen....Mooie graadmeter hiervoor is de twee lessen in week 33 en 34! De lessen zijn op inschrijving en hiervoor hangen er reeds lijsten op het sportcentrum, op hetzelfde plekje als de inschrijflijsten voor de GRIT-lessen. LET OP: Er is per les maximaal plaats voor 15 mensen. Wees er dus bij, want vol = vol!

De Bouwvak is in volle gang en dat betekent voor de leden van SSD dat we 's middags gesloten zijn (week 32, 33 en 34). Voor de duidelijkheid alles even op een rijtje:

Maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 tot 11:30 uur & van 18:00 tot 22:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur
Zondag GESLOTEN

Vanaf week 30 draaien we ons ZOMERROOSTER! Dit rooster is voor de periode van 6 weken elke week verschillend, dus houd goed in de gaten wanneer jouw favoriete les is. In sommige weken zijn er veel collega's op vakantie, dus dan is het soms 'roeien met de riemen die we hebben'.... Trouwens, het is ook hartstikke leuk om eens een andere les te proberen, hoor!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe....Graag willen we jullie met klem vragen om altijd (voordat je op de fiets of in de auto stapt) op de website te kijken voor de laatste ontwikkelingen. Bij LAST MINUTE WIJZIGINGEN en in het lesrooster passen we dit altijd aan als er wijzigingen zijn i.v.m. ziekte/afwezigheid o.i.d. Ook zetten we dit altijd op onze Facebookpagina!