hermes

Judo

Sportinstituut Judo Edwin Steringa, ook wel JES genoemd, is een landelijk begrip. JES is een judoclub waar iedereen, klein of groot, jong of iets minder jong, van beginner tot veteraan, gezellig of fanatiek, zich snel thuis voelt.

JES heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan een vertrouwd en veilig bewegingsklimaat. Rollebollen, stoeien, duwen en trekken komen altijd terug in het gedrag van kinderen. Dit stoeilgedrag is voor JES het uitgangspunt om de beginselen van judo te leren. 
Bij het Jeugdjudo ligt het accent op nomen en waarden met een pedagogisch karakter.Respect, zelfvertrouwen en discipline worden spelenderwijs overgedragen net als de nomen en waarden die in het judo ( en daar buiten) gelden. Er wordt gewerkt met de formule kwaliteit, aandacht, plezier en teambuilding, zodat zowel recreatieve als wedstrijdgerichte judoka's in een veilig klimaat kunnen sporten.

Judoka's die opgeleid willen worden tot een wedstrijdjudoka kunnen worden opgenomen in een selctie van JES. JES wordt geholpen door stiching JES. Stichting JES heeft als doel de JES-Judoka's zoveel mogelijk te onderteunen in de sportbeleving. 

Kom en beleef het zelf!

Judo JES heeft verschillende locaties: Locatie Dokkum, Locatie Sportstad Heerenveen, lokatie Skoatterwâld Heerenveen. 
JES verzorgt de lessen voor: Judostichting Jigoro Kano Staphorst en Judoclub Grou

Meer informatie? Kijk snel op www.judoedwinsteringa.nl

Judo wordt gegeven op woensdag- en vrijdagmiddag. De lestijden zijn als volgt:

Woensdagmiddag:
14.45 - 15.30 uur 5/6-8 jaar
15.30 - 16.15 uur 9-11 jaar
16.15 - 17.15 uur 11-17 jaar
 
 

 


Nico