hermes

Groove

Groove is een sprankelende dance-workout met een mix van bewegingen uit Latin, HipHop, Disco en Funk. Op de sounds van de laatste hits wordt je bij Groove in een mum van tijd “in hogere sferen” gebracht, zodat je snel vergeet dat je bezig bent met een workout. De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

Het tempo ligt hoog, de calorieverbranding is niet gering en Groove verklaart de oorlog aan overtollig vet op met name de heupen, billen, benen en buik. Geweldig toch, dat je dit met dansen kunt bereiken? Je hoeft geen dansachtergrond te hebben om met Groove mee te doen.

Je instructeur zal je eerst door een warming-up leiden met eenvoudige bewegingen, ontwikkeld om elk lichaamsdeel, zoals schouders, borst en heupen, op te warmen. Daarna kom je terecht in de repetitie fase, waarin je je de nieuwste danstrends op de hipste muziek eigen probeert te maken. Elke repetitie fase wordt gevolgd door een volledige Break-Out prestatie waar je uit je dak kunt gaan met de bewegingen die je net hebt geleerd. In de herstelfase kom je weer helemaal op adem. In de zogenaamde Groove down fase zijn we aan beland bij het einde van de les. Deze fase bestaat voornamelijk uit het rekken en strekken van je spieren.

Hou je van dansen? Dan is de kans groot, dat jij binnenkort volledig in de ban bent van de “The World's Best Dance Party Workout”

Let Groove Rock Your World!


Ma
Cindy, Emke