hermes

GRIT Cardio

GRIT Cardio is een niet te evenaren high-impact cardio workout.
Deze training is ontwikkeld om vet te verbranden en in no-time je atletische capaciteit te vergroten. Deze explosieve 30-minuten team training combineert high impact body weight oefeningen zonder gebruik van materialen. Je traint dus puur met je eigen lichaamsgewicht.

GRIT Cardio geeft je, onder leiding van een goed getrainde coach, de uitdaging en de intensiteit die je nodig hebt om je training een boost te geven en je de resultaten te geven die je graag wilt. GRIT Cardio is ontwikkeld als aanvulling op je trainingsschema. Het één of twee keer per week volgen van een Cardio workout zal geweldige resultaten opleveren!

Het is een zeer uitdagende workout die geschikt is voor iedereen die zijn of haar fitheid echt naar een hoger niveau wil tillen.
Alle GRIT-workouts zijn gebaseerd op vier pijlers: geavanceerde bewegingen, intensieve coach begeleiding, veiligheid en wetenschap. Je kunt er altijd op vertrouwen dat de workouts zorgvuldig zijn getest op veiligheid en resultaten.

Je draagt je normale sportkleding, je neemt je flesje water en een handdoek mee en bovenal een krachtige instelling. Wij doen de rest! Bovendien is het een supergeschikte les om in de buitenlucht te geven en daar hebben we dan ook bewust voor gekozen tijdens de zomermaanden.


Dirk, Cindy, Lotte