hermes

Body Balance

Body Balance is een vernieuwende workout die eens een keer geen gespring en geschreeuw brengt! Er wordt gebruik gemaakt van eeuwenoude methodes als Yoga en Tai Chi. Ook het populaire Pilates komt binnen de Body Balance aan bod.

Deze verschillende methodes worden gecombineerd en vormen zo een verrassende en rustgevende sessie! Alle spiergroepen komen aan bod en ook je innerlijk wordt niet vergeten. Je bereikt een perfect evenwicht tussen lichaam en geest, zodat je de dagelijkse stress nog beter aankunt!

  • Je begint de les met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om je dag achter je te laten, kom in je centrum en maak je lichaam warm.
  • De instructeur brengt je vervolgens, via diverse yoga en pilates oefeningen, bij het versterken en vormen van je belangrijkste spiergroepen. Door de vele poses en stretches, krijg je worden je spieren al snel erg soepel en flexibel
  • De laatste 10 minuten zijn gereserveerd voor de bekende mentale en fysiologische voordelen van de ontspanningsfase. Door deze ontspanning worden ook de effecten van de oefeningen versterkt.

Stressontladend, rustgevend en vooral heel erg genieten!


Vr
Sandra