hermes

Body Attack

Body Attack is een fantastisch aerobics-programma! Deze cardio workout gericht op uithoudingsvermogen en calorieverbruik.Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Body Attack is eenvoudig, dus voor iedereen te volgen; mannen, vrouwen, jong en oud! Opzwepende muziek helpt je door deze geweldige workout heen. Er worden voldoende opties gegeven, mocht je dit conditioneel nodig hebben.
Body Attack heeft elke les dezelfde opbouw:

  • Je instructeur leidt je eerst door een warming-up, met grote en eenvoudige bewegingen. Geleidelijk aan worden de oefeningen intensiever.
  • Daarna beland je in een zone met twee intensieve pieken die gericht zijn op herstel en opbouw. Deze tracks richten zich op zowel je boven- als je onderlichaam. Ga diep en zet door! Geniet van de groepsdynamiek en test je snelheid en coördinatie.
  • Het laatste nummer geeft je de tijd om te herstellen, te rekken en te strekken. Gefeliciteerd met het behalen van de eindstreep van deze pittige BODYATTACK workout.
Body Attack is een groepsfitness programma dat is ontwikkeld door Les Mills. Het is een wereldwijd programma; of je nu in Rio de Janeiro, Moskou of Dokkum een Body Attack les volgt, overal is de lesopbouw precies hetzelfde. We durven echter wel te beweren dat een Body Attack-les bij SportStudio Dokkum een unieke ervaring is! Het enige wat je nodig hebt, is een paar goede sportschoenen en een beetje lef. Door Body Attack te volgen, verbetert je hart– en longfunctie, zodat je andere inspanningen gemakkelijker aan kunt. Als echte Body Attacker zul je elke andere sport slechts als een warming up zien.

Go Hard or Go Home!


Ma
Cindy, Judith